Szerintetek ciki ha teherbe esek 17-évesen? Komoly párkapcsolatban vagyok, már 3és fél éve lassan. Mindketten nagyon szeretnénk és tudjuk mennyi mindennel jár.
13 evesen kezdted. Erre is nehez szavakat talalni.
Tudod minek van itt az ideje? A tanulasnak. Hova jarsz iskolaba? Mikor vegzel?
Nos,egy rendes 17 éves sikítófrászt kap egy lehetséges terhesség gondolatától is...és ez így van jól!
Egy gyerekhez édes kevés az,hogy nemrég még babáztál és nem felejtetted el,hogyan is kell babával játszani!
17 vagy, hová sietsz? Hidd el,ezek még nagyon ráérnek és meg is várnak. Mindennek megvan a maga ideje! 17 évesen tanulni kell,élvezni a majdnem felnőtt létet,aztán az egyetemen,főiskolán pár gondtalan év után megtudhatod mi az a MUNKA, (csupa nagy betűvel) és mi az,hogy pénz,rezsi stb.
Na,utána esetleg nem ciki gyereken gondolkodni!
Kedves utolsó. Aki már megélte az unokája gyerekeit,az nem mai csirke!
1940-50-ben nem volt ciki,sőt nagyon is általános volt,hogy 17 évesen gyereke van. Mert ugye másra nem volt jó,csak szülni,az ura eltartotta,aztán ennyi.
Azért a társadalmi környezet eléggé megváltozott azóta! De erről.majd te is tanulsz,ha eljutottok a törianyagban oda! :-D
Szerintem tök hülyeség amit irtok.Mi a garancia arra hogy ha 27 évesen jön össze valakivel akkor még 10 év mulva is együtt lesznek?
És ki tudja mi lesz 10 év mulva az anyagiakkal?Egy gyereket nem 2 év felnevelni. Itt mindenkinek 20 évnyi biztos megtakaritása van?Kétlem.
Szerintem nem ezekre kellene alapozni ha az ember gyereket akar.
Azt hogy a kapcsolatotok mennyire erös,ti érzitek,ezt egy külsö ember soha nem fogja tudni megállapitani. De azt gondoljátok azért át,hogy egy gyerek teljesen más minöségbe helyezi a kapcsolatotokat.
Én az érettségiig várnék mindenféleképpen.Az egy mérföldkö én ugy gondolom.
Aztán lehet mindent gyerekkel is csinálni,csak nehezebben.Általában az emberek kényelmesek,nem szeretnek küzdeni,csak kapni az élettöl.
Ez a ti életetek,éljétek ugy ahogy nektek jo,ne ugy ahogy mások elvárnák.
Hát mire kéne alapozni,kedves 19??
Nem.biztos,hogy ha 27 évesen összejön valakivel,együtt is maradnak,ez igaz. De lesz addigra kellő élettapasztala,hogy tudja,nem dől össze a világ,ha egyedül van,és ne adj isten egyedül.kell gyereket nevelnie. Itt a különbség!
Mennyivel jobb anyádékra,a pasidra és annak szüleire alapozva beszülni egy gyereket,mint 27 évesen felnőttként? Fszságot ne írjál már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!