Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok (tabletta)?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem bevenni a tablettát két napig.. szóval csütörtökön vettem be du. 5 körül. Péntek kimaradt. Szombat kimaradt. Szombaton este együtt voltam a barátommal.. és ma, vasárnap vettem be a 3 tablettát egyszerre. Pont a 21 nap felénél járok.
2017. jan. 29. 20:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bár így lenne. Remélem így lesz.
2017. jan. 30. 18:53
 12/12 Pockooo válasza:
Hozzászólnék én is. Ha rendszeresen szeded a tablettát, minden nap kb ugyan abban az órában(ahogy kell), és ha 1 darabot valami oknál fogva elfelejtesz bevenni, de attól az órától számított 12-14 órában beszeded, nagy valószínűséggel védeni fog továbra is, ugye ez akár úgy is jöhet ki ha esténként szeded, hogy másnap 2 tablettát veszel be, azaz 1 reggel(amit kifelejtettél) és 1 este. De ha többet felejtesz ki, növeled a kockázatot és a teherbeesés lehetőségét. A fogamzásgátlók 24 óra után kiürülnek a szervezetből, és nem hónapok kérdése. Ezért van az hogy 1 darab kihagyása miatt is terhes maradhat az ember, de nem valószinű. Ha te 2 db is kihagytál akkor feleslegesen veszel be 3 db egyszerre, szerintem rosszul értelmezted a leírtakat. De szedd tovább rendesen, különben össze zavarod a szervezeted. És ha nem vagy biztos magadban, akkor menj el a nőgyógyászodhoz és kérdezd őt, illetve tájékoztasson téged a tabletta használatáról. Én tőle tudom azt amit leirtam... ;)
2017. jan. 31. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!