Szerintetek mennyi esély van rá, hogy összejött a baba? Ha 01.18 és 01.19-én volt pozitív az LH tesztem, de csak 18. -án és 21. -én tudtunk a férjemmel együtt lenni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3-4 napban elkezdtek fájni a melleim, bal oldalt szurkált a hasam és folyamatosan fel voltam puffadva, de mára ezek elmúltak, a puffadás már csak étkezés után jön elő. Csináltam ma reggel egy tesztet, de negatív lett, gondolom még korai volt..2017. jan. 29. 19:09
31/35 A kérdező kommentje:
De jó Neked :) Én folyamatosan teszteltem, de nem volt mindkét csík ugyanolyan erős..Csak 21-22 én lett a legerősebb de az se olyan erős mint a kontroll csík, szóval nemtudom hogy most mi van :( pedig ovus fájdalmaim vannak 2 napja, főleg ma délután eléggé fájt a bal petefészkem. De azert ezen a héten eddig minden nap együtt voltunk, hátha mégis van/volt peteérés csak körbelőttem. Szerinted? :(
2017. febr. 24. 23:59
32/35 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, hogy az LH teszt nem mutatja. Szóval jól tetted, hogy együtt voltatok, de azért néha pihentethetitek a spermiumokat, ront a minőségén, ha mindennap együttvagytok. Persze, h jól esik, akkor hajrá :D nagyon nem kell rágörcsölni... Mit értesz ovus fájdalmak alatt? Mert én eddig világéletemben csak a petefészkeimet éreztem, de mást sosem.
RR
33/35 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt végre pozitív lett az LH teszt szóval jól éreztem. :) nekem a bal petefészkem nagyon szurkált, puffadtam és a nyákom is olyan volt. Kiváncsi leszek, 10.-e körül kiderül. Te mikorra nem várod?
2017. febr. 27. 18:33
34/35 anonim válasza:
Na szuper. Együttvan a ciklusunk, én 11-ére nem várom. De most az utolsó hónapom ugye spontán vetéléssel végződött, lehet h kicsit rövidebb v hosszabb lesz most a ciklusom. De kb 10-11-én kellene nem megjönnie.
RR
35/35 A kérdező kommentje:
Mi újság Veled RR? Hogy érzed? Sikerült? :)
2017. márc. 11. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!