Szerintetek mennyi esély van rá, hogy összejött a baba? Ha 01.18 és 01.19-én volt pozitív az LH tesztem, de csak 18. -án és 21. -én tudtunk a férjemmel együtt lenni?
Sziasztok! Csak becsatlakoznék, mert a kérdezővel megszólalásig hasonló a szitunk. 18-án pozitiv LH teszt, össze is jött. 5 pozitiv tesztem ovlt február 3-án és 4-én. Majd sajnos 10-én erős vérzéssel távozott. Holnap megyek dokihoz.
Te kitisztultál? Nem kell művi beavatkozás?
Én a 6. hét első napján kezdtem vérezni, de az elég intenzív volt.
Üdv: RR
Szia, sajnálom.. :( Én "szerencsére" kitisztultam teljesen, úgyhogy nem kellett beavatkozni. A doki azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk tovabb ebben a hónapban.
Neked mit mondott az orvos?
Akkor ezek szerint ugyanabban a cipőben járunk.. :)
Én próbálok pozitív maradni, remélem összejön ebben a hónapban. Nekem elvileg 20.-a körül lesz ovum.
Nekem elvileg 22. De LH tesztelek majd :) sok sikert Nektek!
RR
Mi újság RR? Volt peteérésed?
Nekem napok óta szurkál a bal petefészkem meg fehéres nyákom van, de az LH teszt még csak erősebb halvány csíkot mutatott, pedig már erősnek kellene lennie (elvileg)..
Szia! Bocsi h eltüntem. Nekem tegnap és ma pozi az ovu tesztem. Jó erős mindkét csík, kb egyforma a kontrol csíkkal. csak ma este kezdtem erezni a bal petefészkemet de most nár elég durva. Ma reggel voltunk egyutt meg tegnapelott. kivancsi vagyok. Nálad mi lett ma?
RR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!