Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esély a terhességre mennyi?...

Esély a terhességre mennyi? Érdemes-e még próbálkozni?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklusom 19 napján, utolsó menstruáció első napjától számolva,már kicsivel több, mint fél éve próbálkozunk párommal. Ebben a hónapban megpróbálkoztam az ovuláció teszttel is, most először. 17 napon volt egy tojásfehérje jellegű folyásom, arra mindig azt hittem, hogy akkor van peteérésem, de az ovuteszt alapján csak másnap délután jelezte. Tehát párommal együtt voltunk 17-én és 18-án is, ma viszont az ovuteszten a második csík már halványabb. Esélyes így teherbe esni, vagy még ma is érdemes próbálkozni?
2017. jan. 29. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne próbálkozzatok! Csak legyetek együtt azért, mert jó.

Értem én, hogy másfél év után már tudományosan meg kell alapozni, de csak a csíkoktól függővé tenni a dolgot - kívüről nézve ez nagyon kiábrándító.

2017. jan. 29. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem masfel, fel!

Rendkivuli peteeres is lehet pl orgazmustol.

2017. jan. 29. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kiábrándító, ha az örömteli szeretkezésből próbálkozás lesz. Ne kezdjétek ezt már fel év után. Tudom, mit beszélek, mi majdnem két évet vártunk a babára, közben vetélésem is volt.

Abban a hónapban sikerült, amit eselytelennek gondoltam, mert ovuláció körül nem voltunk egy országban, a férjem egy hétre elutazott. Nem volt megfelelési kényszer, számolgatás, gyertyaállás szex után (bizony, idáig jutottam akkorra).

Meglepetésre viszont volt pozitív teszt, a 7 ciklusnapon fogant a baba, ezt később az uh igazolta.

Szerintem szeretkezzetek, amikor jólesik. Az biztos, hogy nincs a teherbeesés ellen.

2017. jan. 29. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg most nem jön össze, a következő hónapban érdemes volna a peteérés előtt (ha már van ez a teszt) kipróbálni legalább 3-5 napos önmegtartóztatást,és akkor azon a napon mindent bele!
2017. jan. 29. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem én az olyan hozzászólást is, hogy kiábrándító, hogy a teszt alapján is együttlét, azonban egy méhen kívüli terhesség, illetve egy bal petevezető kivétele után és több, mint fél év próbálkozás után elég nehéz, ezt csak az tudná meg, aki benne van ebben a helyzetben, hogy minden hónapban reménykedsz, és mégsem sikerül, főleg úgy, hogy sokkal kevesebb az esélyem 1 petevezetővel.
2017. jan. 29. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!