Utalhat terhessegre? 😮
Utolso menszim December 18volt de csak 4 napig. Kb egy hete a melleim fajnak es feszulnek a hasam is enyhen gorcsolget de nem mindig. 2 napig barnaztam de csak a Wcpapiron volt es semmi tobb. Tesztett csinaltam mult heten Neg..
4 napja kesik. Holnap èrdemes tesztelni?
Bocsi nem magyar geprol vagyok es nincs ekezet.
Evelin
Lehet hulyeseg de epp most lattam egy videot ahol szet szedte a no a tesztet es pozitiv szerintetek? Holnap reggel tesztelek. Ki fog meg a napokba tesztelni csajok?
Szia ! Ez gondolom clearblue teszt ,igaz?
Ez nem pozitiv ... Sajnos annak idején en is volt hogy szétszedtem a negatív tesztem ... Ugyanígy nézett ki !
Ettől meg lehetsz terhes persze , csak meg nem mutatja ! A barnazas lehetett beagyazodastol is akar ! En azt mondom hogy a tüneteid biztatóak ... Tesztelj 1-2 nap múlva ... De bőven jo ha egy sima 500 Ft-os tesztet használsz ... Rossmannbol vagy dm-bol !
En clearblue -t mar csak akkor használtam amikor a sima mezei tesztcsik pozi lett utana csináltam ezt amit lefotoztam es eltettem emlékbe!
Drukkolok !
Majd irj hogy mi volt !
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!