Akkor is részt vehetek a lombikbébi programban ha nem vagyok meddő?
Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 02:45
1/5 anonim válasza:
Ha kifizeted, minden bizonnyal. De ha nem vagy meddő, tehát összejön a baba, akkor minek lombikozni? Nem teljesen értem, kifejtenéd?
2/5 anonim válasza:
Lényegében úgy van, ha 5 inszemen túl vagy akkor támogatja a tb az első 3 lombikot, csak a gyógyszereket kell megvenni ami 150k körül mozog.
Viszont, ha van bőven pénzetek és nincs türelmetek bármilyen magán helyen megcsinálják.
3/5 anonim válasza:
Igen. Nekem is van két gyerekem. A paromnal van a gond.
4/5 anonim válasza:
#3 A kérdező nem tudom mire gondolhatott, de ha esetleg a te általad felvázolt kiskapura, akkor a lombik programban való támogatott részvétel feltétele, hogy a PÁR legyen meddő, tehát vagy egyik, vagy másik, vagy mindkét fél.
5/5 anonim válasza:
Milyen kiskapu? Én is arra gondoltam, amire te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!