Megtortenhet a baj?!

Figyelt kérdés
Penteken este bulizni voltam es rendesen bekarmoltam, de emlekszem mindenre. Hajnalban nem hazafele vettem az iranyt hanem a baratnomhoz mert megkivantuk egymast is spontan hajnalban. Lementem hozza es kb 45 percig nyomtuk, ugye az alkohol miatt sokaig birtam, elosszor guni nelkul csibaltuk par percig de aztan feltettem. Mikor elmentem aztmondta benne menjek el. De mikor kivettem es levettem lattam a gumin egy 40mm-es lyukat ami kiszakadhatott, es nem tudjuk hogy mi van mert a sliccem televolt spermaval de gumi kivul belul tok szaraz volt es a sliccem volt tiszta spermas. Sajnos nem vettem eszre aazt a pici lyukat vagyis nem ereztem.. Szombat hajnalban voltunk egyutt es neki csutortokon mult el a menzesze, ami elotte valo heten vasarnap kezdodott. Es aggodunk egy picit hogy ebbol nagy problema lehet? Felelotlenek voltunk nem kell a fejunkhoz vagni, de hasznaltunk gumit.. Kerlek segitsetek hogy mit csinaljunk

2017. jan. 28. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindegy mekkora a lyuk, kiszakadt sz óvszer, menjetek minél gyorsabban esemény utániért, mert 1 napon belül hatásosabb, mint 2-3 nappal később. És máskor gumi nélkül ne tedd be, mert attól is teherbe eshet.
2017. jan. 28. 16:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Mar az anyukajaval meg is vettek a tablettat, es be is vette. koszi a valaszokat :)
2017. jan. 29. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
ugye kifizetted a tabletta árának a felét?
2017. jan. 29. 13:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy odaadom a penzem amim van, aztmondta ne hulyeskedjek nem kell..
2017. jan. 30. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!