Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent az hogy egy terhess...

Mit jelent az hogy egy terhességi teszt "1-es pontosságú"?

Figyelt kérdés
hogy van ez a számozás, hogy a legkisebb számú a legnagyobb, vagy a legkisebb pontosságú?
2008. okt. 9. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem a Lily-re gondolsz?

Mert azon én először azt hittem, hogy a pontosságot így jelölik, mert rajta volt, hogy "kiemelt pontosságú", meg hogy 1. Amásikon ugyanez, csak 2.

És akkor jöttem rá, hogy ez azt jelenti, hogy az egyik dobozban 1 db teszt van, a másikban meg 2.

A kiemelt pontosság meg nyilván az, hogy érzékeny, mert 25-ös, így a kimaradt mensi után 2-3 nappal már pontos eredményt ad.

Ha nem erre gondoltál, akkor nem tudom sajna,hogy mire, mert ilyen pontossági számozásról még nem hallottam. De mondom, nekem a Lily-n ez először nagyon megtévesztő volt...

2008. okt. 9. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is:) Én is a Lilly-n láttam ezt és én is így gondoltam hogy a számozás azt jelöli, hogy mennyire érzékeny a teszt...akkor ezek szerint ez nem azt jelenti. Köszi a választ!
2008. okt. 9. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen!!

Az érzékenységet egyébként csak a hcg koncentráció számával jelölik, hogy 10es, 20as, 25ös. De sok teszten ez csak a használati útmutatóban van benne.

Azt tudom, hogy a Lily, HCG-Line, Gravi-HCG, Pregimax, Pregnancy, -ezek 25-ösek,

Acon és Qupido- 10-es, ezek a legérzékenyebbek,

Clearblue 50-es, de nagyon jó a reagense, és így valós halvány pozitívat ad,

A Corax és a MediLab 20-asok.

2008. okt. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!