Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nagyobb súlyok emelgetése...

A nagyobb súlyok emelgetése ugye nem lehet gond, ha hozzá vagyok szokva?

Figyelt kérdés
Munka. 25 kg kb. Az első hetekre gondolok. Amikor még esetleg én sem tudom hogy terhes vagyok.
2017. jan. 25. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is hozzá voltam szokva aztán a 7.héten arrébb vittem vmit a munkahelyemen és vérezni kezdtem. Nem tapadt meg még ilyen korán rendesen a magzat..hál istennek h azonnal orvoshoz mentem még mielőtt elvetéltem volna de a hősködésem meg a hozzá vagyok szokva dumám 3hónap szigorú fekvést okozott és annyi gyógyszerrel teletömtek hormonok progeszteron stb h 2hét alatt 10kiló feljött..a második trimeszterbe már elhagyhattam a gyógyszereket és vége lett az ágynyugalomnak is de nagyon odafigyelek már minden mozdulatomra.
2017. jan. 27. 13:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Akkor majd valahogy okosan megoldom. Szeretnék itt maradni ezen a munkahelyen, mert jó a fizetés és a magasabb csed, gyed azért jól jön.
2017. jan. 28. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Csak óvatosan 😊 már nekem sem kell feküdnöm de hirtelen és gyorsan nem emelek és igyekszem minél többet pihenni! Boldog babavárást 😊
2017. jan. 30. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!