Ugye ti is látjátok a második csíkot?!?!?! 11. dpo, x epil teszt, esti pisi . Másfél éve várjuk
2017. jan. 23. 20:25
21/34 anonim válasza:
Valami mintha látnék de nem mondom hogy pozi,nem akarok hiuábrándokat kelteni benned.De ahogy a többek is irtàk ismételj.Drukolok
22/34 anonim válasza:
Mi újság kérdező? :) Hogy vagy, mint alakul a dolog?
23/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma tervezek megint tesztelni :)
2017. jan. 25. 12:15
24/34 anonim válasza:
Akkor várjuk a fejleményeket. :)
26/34 A kérdező kommentje:
:( :( :(
2017. jan. 25. 14:02
27/34 anonim válasza:
Ez mlyen erősségű teszt kérdező, amivel nemrég teszteltél? Mert ha 25-ös x-epil akkor 12. dpo-n szerintem ne várj még 2. csíkot tőle, mert ahhoz erős. Van akinek a nem várt utáni napokban lesz csak halvány! pozitív a 25-ös, úgyhogy szerintem ne add fel még, hanem tesztelj hétvégén, vagy jövőhéten ha addig nem jön meg. Drukkolok! :)
28/34 anonim válasza:
Sajnálom! :( Ameddig nem jön meg van remény!
29/34 anonim válasza:
En mar a korabbiakon sem lattam a masodik csikot, irtam is, es ez a mai is ugyanolyan negativ, mint azok.
Ettol meg nincs kizarva, de most inkabb varj 2 napot es reggei vizeletbol tesztelj. Addig nem erdemes.
30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 25. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!