Ugye ti is látjátok a második csíkot?!?!?! 11. dpo, x epil teszt, esti pisi . Másfél éve várjuk
2017. jan. 23. 20:25
11/34 anonim válasza:
Akkor jól sejtettem! :D Drukkolok! Zs
12/34 anonim válasza:
Én is látom :-) Drukkolok nagyon!
13/34 anonim válasza:
Ez egyértelműen negatív teszt.
Nem értem ilyenkor egyesek miért biztatják a kérdezőt, szegény beleéli magát a semmibe.
Sajnálom kérdező, de ez NEM pozitív teszt.
Ha majd pozitív lesz, nem kell hunyorogni, kinagyítani, szétszedni stb. ahhoz, hogy lásd a 2 csíkot.
15/34 anonim válasza:
En sem latom pedig nem valami *ar telefonrol nezem es altalaban en szoktam latni akkor is amikor senki max csak 1-2-en. Reggel probald ujra.
16/34 anonim válasza:
Hát kb enyém is ilyen volt xD X-epil nekem 11-12. dpo-n alig volt fotózható. 13. dpo-n már egyértelmű volt :D
Ez azért bíztató, ha időn belül jött ki és te otthon tényleg szépen látod :)
Drukkolok!
13hkm
17/34 anonim válasza:
Én sem látom a 2. csíkot még halványan sem :/ Szerintem várj még 1-2 napot és reggeli első vizeletből tesztelj, az már egyértelműbben mutatja, még ha halvány is lesz a 2. csík. Drukkolok! :)
18/34 anonim válasza:
De hol latjatok? :) majd kiesik a szemem ugy nezem egy iphone 6-oson es semmit nem latok! Tenyleg kivancsi vagyok mert mindenkien latni szoktam.
19/34 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de ez teljesen negatív. Szerintem már odalátod.
20/34 anonim válasza:
Hetvege elott felesleges tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!