Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt a ciklus...

A terhességi teszt a ciklus bármely időpontjában megbízható eredményt ad?

Figyelt kérdés
hallottam olyanról, hogy néhány kismamának még 1-2 menstruációja rendesen megjön, mert még nem állt át a szervezetük, és ha valaki az ilyen mensi előtt/után csinál tesztet, megbízható eredményt kap?
2008. okt. 9. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,mert a teszt a terhességi hormonokat mutatja ki.De tényleg érdemesebb reggeli első vizeetből mert abban a legtöbb a hormon.
2008. okt. 9. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!egyéne válogatja,hogy mikor,hogy áll be a szervezete,ha éppen megtörtént a megtermékenyítés...mondják,hogy a mai tesztek nagyonjo-megbízhatóak,s ebben énsem csalódtam még,de szerintem érdemes venni 2 különböző tesztet,s írják,hogy a nap minden szakaszában elvégezhetők,de én erre is azt mondom legjobb-legbiztosabb ha reggel az első vizelettel csinálja meg az ember!!!!--ez az én szerény kis véleményem mert Nálad ugy áll a helyzet?????????
2008. okt. 9. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Igazából én nem szeretnék MÉG babót, csak egyszerűen annyira stresszes vagyok, hogy 2 negatív (Lily) teszt után is azon idegeskedek hogy esetleg babás vagyok. Gondok vannak a mensijeimmel, és ezért van bennem mindig ez a gondolat, de még nagyon nem szeretném. HA tényleg az lennék akkor már a 12. hétben járnék, és a 9-10. hét körül csináltam a második tesztet (az elsőt a 7. héten). Mindkettő negatív lett, és tüneteim sincsenek (csak a helytelen mensi).
2008. okt. 9. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!