Xepil ha halvány 2 csíkos akkor az nem csalós? Szokott fals pozi lenni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 12:54
1/7 Pockooo válasza:
A fals pozi teszt ritka, a fals negativ gyakran előfordul. Ha időn belül jelent meg halványan, akkor az egy pozitiv teszt. Csak azert halvany mert meg nincs anyi HCG hormon a szervezetedben. Pár nap mulva tesztelj meg egyet, erősödnie kéne a második csíknak ha terhes vagy. Képed nincs?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fenykepeztem le. Reggel mar jobban latszodna? :)
2017. jan. 23. 13:02
3/7 A kérdező kommentje:
2 eve varunk erre. Olyan hihetetlen:))
2017. jan. 23. 13:02
4/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem az x-epil mostanában csalóka... Én a helyedben csinálnék egy másik fajta tesztet! Nagyon drukkolok kérdező!! :)
5/7 anonim válasza:
Én is xepilt vettem és nem lett fals pozitív :)
6/7 anonim válasza:
Nekem az x epil eddig csak akkor lett 2 csíkos amikor terhes voltam.
7/7 anonim válasza:
Nekem a nyáron volt fals jól látható pozitív xepil teszte. Volt nagy orom! Egészen addig amíg a másikat is megcsináltam ugyanabból a vizeletbol. Az negatív lett. Azóta nem vettem ilyen tesztet. Vegyél Facellet, az amúgy is jobban mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!