Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal szeretnénk kisbabát...

A párommal szeretnénk kisbabát, ma reggel egy benu 25ös teszttel lett egy halvány pozitívam. Szerintetek terhes vagyok? Már többször használtam ezt a tesztet és még sohasem mutatott pozitívat ezért reménykedem!

Figyelt kérdés

2017. jan. 22. 20:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Ha a 10-es teszted a benu tesztnél is erősebb volt, akkor volt hcg a szervezetben, tehát elindult valami.

A méhen kívülit csak észrevette volna, ha megnézett uh-val!

Érdemes utána menni, főleg, ha megismétlődik a kémiai terhesség.

2017. jan. 27. 17:41
 32/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most csináltam újabb tesztet így, hogy megvan ez negatív már...megbízgató eredménynek véljem?
2017. jan. 27. 19:32
 33/38 anonim ***** válasza:

Az en terhessem is elhalt. :(

Nekem sem lat emmit a doki uh-n, viszont 2 naponta nezi a hcgt. Az alapjan elhalt es nem.mehen kivuli.

2017. febr. 3. 00:05
 34/38 anonim ***** válasza:

Viszont nekem a tesztjeim is pozitivak es nekem meg nem jott meg.

Szerintem ha negativ a teszt, nincs gaz.

2017. febr. 3. 00:06
 35/38 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ami veled történt! De ne csüggedj...lesz még egészséges babyd!ők az angyaloktól jönnek...majd küldik :)
2017. febr. 3. 00:59
 36/38 anonim ***** válasza:

Hat, igen vegul is mar legalabb azt tudjuk, hogy a megtermekebyitessel nincs gond. Meg vegul is a dokim is mondta, hogy oruljek, mert nem.mehenkivuli lett, meg ez a kisebbik rossz.

Ti miota probalkoztok egyebkent?

2017. febr. 3. 07:19
 37/38 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 3x próbáltuk meg eddig. Ti?
2017. febr. 3. 10:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Hát, mi 7 hónapja próbálkozunk.
2017. febr. 3. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!