A párommal szeretnénk kisbabát, ma reggel egy benu 25ös teszttel lett egy halvány pozitívam. Szerintetek terhes vagyok? Már többször használtam ezt a tesztet és még sohasem mutatott pozitívat ezért reménykedem!
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 20:28
21/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatást. Dokimmal a beszéltem szerinte is lehetséges a terhesség, 4-5. héten járhatok szerinte, de majd 2 het múlva feb.6-án vizsgálatra megyek az a tuti! :) 16/20 sok sikert kívánok neked majd írdd meg mizu veled
2017. jan. 23. 14:10
22/38 anonim válasza:
Oké, majd írok! :)
Csináltál azóta tesztet, vagy megvárod a dokit?
23/38 A kérdező kommentje:
Csináltam 10es teszt picit erősebb lett! :)
2017. jan. 26. 06:52
25/38 A kérdező kommentje:
Megjött. :( voltam orvosnál azt mondta nem lát terhességet, nagyon félek...ez normális szerintetek?
2017. jan. 27. 10:56
26/38 anonim válasza:
Kémiai terhesség?
Az orvos nem mondott semmit?
27/38 anonim válasza:
sajnálom :( pedig láttam a 2.csíkot :( nem lehet hogy csak progi pótlás kéne?
28/38 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos hogy ő nem lát terhességet. Normál vérzésem van...akkor nem lehet probléma?
2017. jan. 27. 16:41
29/38 anonim válasza:
Nem. . Valts orvost. Elofordulhat kemiai terhesseg, de ha nem az es azt mondja nem lat semmit az úgy gáz. Tolem hormonsort kert a dokim, amikor velem ez megesett!
30/38 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nyálkahártya sincs megvastagodva és ez menzeznek tűnik....miután elmúlik csináljak újabb tetszet a biztonság kedvéért....így nem lehet baj ugye? Tuti nem méhen kívüli?
2017. jan. 27. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!