Apák, apa jelöltek. Történt mással is olyan, hogy időközben "elment a kedvetek" a gyerekválallástól?
Nem tudttam szebben megfogalmazni a kérdést.
Nem történt semmi szokatlan és nem is olyan hosszú ideje próbálkozzunk (4hónapja.
De úgy érzem mintha csak erröl szólna az életünk és ettöl valahogy már nem is vágyom már rá.
Próbáltam beszélni a feleségemmel is erröl, de meg sem hallja amit mondok. Előfordult, hogy sírva fakadt mikor nem volt kedvem ...
Úgy érzem tönkre megy a kapcsolatunk is.

Nokent megertelek. Borzaszto, ami itt is folyik.
Nem, nem itelek el minden ilyen not. Akik evek ota varnak, oket totalisan megertem.

Nekünk nehezen jött össze a baba.Az első terhességem 8 hónap próbálkozasra jött össze.Elvetéltem.Aztán sokáig nem jött össze,végre kiderültek a gondok,pajzsmirigy.
Vetélés után annyira akartam már a babát,hogy próbáltam mindig időzíteni a dolgot,középidőben menetrendszerűen "kellett" szexelni.Minden ciklus vége csalódás. Nyilván a férjemet is megviselte,de az is,hogy én szenvedek attól,hogy nem jön a babánk. Elviselte,mert szeret.Tudta,miért küzdünk.Ő is szeretett volna babát,ami azért nem mellékes.Gyönyörű szép 2 gyermekünk van azóta,büszke apa,családfő.
Szóval,ha szereted,inkabb nyugtasd le,ha meg nem akarsz babát,azt mondd meg neki,mert csúnya vége lesz így.Vagy lehet nem is szereted eléggé...Ezért ment el a kedved. Nem mindenkinek való az apaszerep.Nem egyszerű.Megértem,hogy félsz tőle.Viszont akkor is tiszta vizet kellene önteni a pohárba.
Nálunk ez az időszak,amikor "időre szexeltünk",poénossá vált utólag,férjem is emlegeti,mert nem szarta össze magát egy ilyen helyzetben,a többiek röhögnek,hogy ó te szegény,szexelni kellett az asszonnyal,de sajnálják..Tudom,hogy most ez nem vicces neked,de nem akkora tragédia,hogy szexelned "kell".Más kérdés,ha nem akarsz gyereket,mert felelősség,félsz a családi egységtől,nem fogsz tudni pihenni,betegség stb.Mi is féltünk ettől,viszont vállaltuk és igen is végigcsinaltuk/juk,mert ezt szerettük volna.Kitartás!
Kedves utolsó!
Nem az a próbléma, hogy "szexelni kell". Inkább ez a hozzáállás, hogy másról sem szól az életünk. Csak arról, hogy hőtmér stb...
Már nem érdekli semmi, de én szívesen elmesélném, hogy ma ez történt a munkahelyemen vagy az utcán vagy az ebédnél. Nem szól másról az életünk, és ha én mégis elmesélem, hogy a szomszéd reggel nem tudott kiálni és segítettem neki, akkor ő kiabál vagy sír, hogy nem figyelek rá és nem hallgatom meg és bíztos nem is akarok már gyereket stb...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!