Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Apák, apa jelöltek. Történt...

Apák, apa jelöltek. Történt mással is olyan, hogy időközben "elment a kedvetek" a gyerekválallástól?

Figyelt kérdés

Nem tudttam szebben megfogalmazni a kérdést.

Nem történt semmi szokatlan és nem is olyan hosszú ideje próbálkozzunk (4hónapja.

De úgy érzem mintha csak erröl szólna az életünk és ettöl valahogy már nem is vágyom már rá.

Próbáltam beszélni a feleségemmel is erröl, de meg sem hallja amit mondok. Előfordult, hogy sírva fakadt mikor nem volt kedvem ...

Úgy érzem tönkre megy a kapcsolatunk is.

2017. jan. 21. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Elég gyakori, hogy a "férfi" meggondolja magát, csak általában akkor szokták, amikor már ott a gyerek. Te még időben szólhatsz a feleségednek, hogy nem akarsz gyereket.
2017. jan. 21. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

En ertem a kerdest, attol vagy lehangolva, hogy kotelezo program lett a dolog es igy elveszett a varazsa. En a masik oldalon voltam, a siro no oldalan, sajnaltam szegeny ferjemet amikor igy viselkedtem, de hidd el belulrol jon es tenyleg nehez tenni ellene. Beszeljetek errol, hogy egy alkalom kihagyasa nem tragedia es ha ennyire kiborul akkor csak neheziti a helyzetet.

Sajnos utaltam magam erte de megis kiborultam ha nem jott aznap ossze amikor kellett volna, es volt hogy nagyon undorito dolgokat vagtam a fejehez (fogadjunk orokbe mert igy sosem lesz, stb.) Szegyelltem magam de akkor sem birtam abbahagyni a sirast. Legy megerto es ovatosan magyarazd el neki hogy ha kiborul es stresszel kimaradt alkalommal, sokkal rosszabbat tesz, mert ez a stressz akar hormonalis felborulast is okozhat vagy effelet, mig ha elvezetbol es kedv szerint de ritkabban vagytok egyutt, vidamabban nagyobb az esely.

2017. jan. 21. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Ha az időzített együttléttel lenne problémája, akkor azt írta volna, de neki elment a kedve a gyerekVÁLLALÁStól. Ez nem ugyanaz.
2017. jan. 21. 20:04
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
De emiatt ment el a kedve, legalabbis nekem ez jott le. Hogy minden errol szol es a feleseg idegei is kezdenek ramenni es emiatt erzi hogy elmegy a kedve. Nem jol ertem, kerdezo?
2017. jan. 21. 20:08
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem szeretnel. Inkabb nem normalis, hogy igy raporgott a nejed

37F

2017. jan. 21. 20:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Ha a teherbeesés miatt ennyit veszekszünk, mi lesz később? És mindig csak ő!
2017. jan. 21. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk volt ilyen. Ráálltam teljesen arra, hogy ekkor és akkor kell együtt lennünk és ennyiszer. Hőt mértem, ovulációs tesztet használtam, számoltam, osztottam, szoroztam és azon kaptam magam, hogy Apának nincs kedve hozzám.. Persze besértődtem. Mert ő vetette fel a mi lenne, ha jönne a kistestvér. Azt nehezen vettem észre, hogy teljesen természetellenes már, amit csinálok Magunkkal, a Családdal. Minden e körül forgott számomra. Aztán kistesó nem jött, a kapcsolatunk szétköltözésbe fajult. Se veled, se nélküled kapcsolat lett. Végül sikerült leülni, érett módjára megbeszélni. Utazgattunk, eljártunk újra étterembe, szóval azzal az Élettel foglalkoztunk, ami már van. És lám a nyugi meghozta gyümölcsét. :) Ismét kismama lettem. Ha tehetném nem lennék ennyire elvakult még egyszer. A nagyobbik gyerekemet nagyon megviselték a történtek és ezt a traumát többé nem tudom kitörölni. Csupán a további közös időt szebbé tenni. Ne hagyjátok, hogy ez irányítsa a napjaitokat. Az a pici Élet igenis jön, ha itt az ideje.
2017. jan. 21. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Hát nekem az a véleményem, hogy az a nő aki szimpla 4 hónap után ennyire rá tud pörögni a gyerekcsinálásra, az valószínűleg ezerszer rosszabb lesz ha megszületik a gyerek...mert ha 3 éve próbálkoznátok, akkor azt mondom oké, már ő is el van keseredve. De azért 4 hónap az semmi. Ha 4 hónap sikertelen dugás után erről szól az életetek, akkor képzeld miről fog szólni ha meglesz a gyerek.

Mondjuk az sem mindegy hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt. Mert ha már túl van a csaj a 30-on és több éve együtt vagytok, akkor az némi mentség a kétségbeesésére, hogy most már gyorsan tovább akar lépni ha már eddig vesztegette az idejét. Mert bukta esetén ebben a korban valaki mással elölről kezdeni ebbe az egészet, na az nagyon nehéz.

Kevés az infó amit írtál. De mindegy mert mert nektek kell megbeszélni.

2017. jan. 21. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

Utolsot cafolnam. Nekem ez volt az egyetlen "beporgesem" eletemben, miota megvan a gyerek ezerszer turelmesebb vagyok vele mint ferjem.

2. voltam

2017. jan. 21. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha időpontra kellene qrnom,nekem se lenne kedvem. De ezen miért csodálkoznak? Mi ez a teljesítménykényszer? Valami határidőre kell a gyereket legyártanotok vagy minek ez a görcsölés?
2017. jan. 21. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!