Mit jelenthet ez az adat?
Figyelt kérdés
a barátnőm ma volt orvosnál mert lett egy halvány pozitív tesztje..de láttam a tesztet nem volt az olyan halvány.szóval a doki azt mondta neki a teszt láttán hogy kétes és elküldte ultrahangra.ott megint azt mondták hogy kétes. valami olyasmi volt írva hogy szabálytalan petezsák szerű képlet látszik meg hogy valamire az volt írva hogy vaskosabb.nem emlékszek erre pontosan. ja és a menzije is késik már két hete? most ebből lehet valami ?2010. máj. 5. 19:23
1/4 anonim válasza:
A szabálytalan petezsák az esetek 90%ban nem jelent jót.Azt jelenheti, hogy van petezsák (terhesség), de nincs benne semmi. (és nem is lesz valószínű). Vaskosabb? Nem vastagabb? mármint a méhnyálkahártya? Nem vagyok nődoki, de ez valszeg egy induló terhesség lehetett, csak elhalt. De gondolom uh-ra még menni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
szia..hát sajna nem túl jó hír ez. lehet vastagabb volt írva:D nekem is az bökte a szemem hogy szabálytalan petezsák...ez ami még aggasztott inkább. azt mondta neki a doki hogy jövőhéten csináljon még egy tesztet.ennyi.ultrahangról nem volt több szó.
2010. máj. 5. 19:55
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem vvolt ilyenem, azt mondta az orvosom hogy szabálytalan a petezsák, elmentem a főorvoshoz uh-ra, ő megállapította hogy méhen kívüli a terhességem. A kislányom most 21 hónapos.! Ennyit az orvosokról. Én egy 3.orvost kerestem meg, és ragaszkodtam egy teljes uh hoz!!! Itt derült ki hogy 7 hetes kismama vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
szia...hűha. hát az szép lehetett amit veled műveltek. hát sajnos a mai orvosok némelyike nem igazán foglalkozik azzal hogy ezek a dolgok mennyire fontosak egy nőnek(kismamának).ezt már én is tapasztaltam.hát nincs mit tenni azt mondta a doki hogy jövőhéten csináljon még egy tesztet. meg kell várni aztán talán okosabbak leszünk.és ha akkor sem fognak normális magyarázatot adni neki javaslok egy magán orvost neki .
köszönöm a választ.
2010. máj. 6. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!