Lehet hogy sárgatest hormon elégtelenségem van? Utalhat ez a hőgörbe ilyesmire? A mai adat talán a megfázásom miatt van (nem vagyok lázas), vagy lehet a palástfű tea eredménye is, egyetlen egy csésze után?
Össze vagyok zavarodva, mert ilyen hőgörbét még sohasem produkáltam. Hozzáteszem augusztusban volt egy missed ab-om, arra gondoltam az is lehet sárgatest hormon elégtelenség miatt.
Igen, simán lehet kevés a progeszteronod. Ez a hormon tk. megemeli a hődet egy kicsit, ami nálad valóban nem túl látványos. A májat e-vitamin (napi 100-200mg) szedésével tudod némiképp progeszteron termelésre ösztönözni, de én kérnék egy hormonvizsgálatot a dokitól. Azt is jó lenne tudni, mitől lehetett az a vetélés a nyáron...
Szerencsés babázódást! :)
SE esetén a dpo-id száma kevés, az az egyik jel. Mennyi szokott lenni?
12-14 az idális.
Első vagyok: egy pohár tea hatása nem látszik a görbéden.
Utolsónak: a dpo (pé óta eltelt napok száma) nem mindig kevés, láttam pár görbét, ahol ez rendben volt, csak a luteális hő volt lent -cikkcakkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!