Rákszűrés része lenne a mell vizsgálata is tapintsal
2017. jan. 17. 21:03
12/21 anonim válasza:
Még soha egyetlen orvos sem nézte meg, 4 nőgyógyászhoz volt már dolgom (sztk-s és magán). Mondjuk én nem hiányolom egyáltalán. A legtöbb rendelő ajtaja amúgy ki van plakátolva, hogy kell önvizsgálatot végezni minden hónapban.
Anyámnak se nézik, de évente elküldi a dokija mamográfiára.
Egyébként nyugodtan kérd és megfogja nézni.
2017. jan. 18. 09:48
13/21 anonim válasza:
Nekem sem vizsgálták sosem, mindig csak deréktől lefelé kellett levetkőznöm.
Ha kéred megnézi, persze.
Elviekben a védőnőnek is meg kéne legalább 1x néznie, ő sem nézte sosem és ahogy egy másik kérdésnél olvasom szívhangot sem hallgat és haskörfogatot sem mér mindegyik.
2017. jan. 18. 12:18
14/21 anonim válasza:
Legutóbb sztk-ban voltam, levetkőztem teljesen és jól lecsesztek, hogy a pólómat minek vettem le. Előtte egy évvel a magánorvos megnézte.
2017. jan. 18. 12:19
15/21 anonim válasza:
Levetkoztel teljesen?
2017. jan. 18. 12:25
16/21 anonim válasza:
Igen. Két öltöző van, a váróterem felől kell bemenni, és van egy ajtó a vizsgáló felé is. (Tehát két ajtaja van az öltözőnek) bemegy egy-egy nő az öltözőkbe, majd az egyiknek szól a nővér hogy bemenet. Amíg vizsgálják az elsőt, a másik az öltözőből hall mindent. Ha végeztek az elsővel, visszafelé az öltözőjébe, és már mehet is azonnal a második a vizsgálóba. Közben az első felköltözik, kiegyensúlyozott a váróterem felé, és bemegy a helyére egy harmadik nő. Én azért vetkőzött le teljesen, mert számítottam mellvizsgálatra IS.
2017. jan. 18. 15:17
17/21 anonim válasza:
...visszamegy és ... felöltözik. Bocsi, telefonról írok és mindig kijavít.
2017. jan. 18. 15:19
18/21 anonim válasza:
Teljesen nem kell levetkozni. A nadrag rajtad lehet...
2017. jan. 18. 15:20
19/21 anonim válasza:
...kimegy a váróterem felé
2017. jan. 18. 15:21
20/21 anonim válasza:
"Teljesen nem kell levetkozni. A nadrag rajtad lehet..."
És a kenetvétel, hogy zajlik?
2x mész öltözni, egyszer alulról aztán felülről vetkőzöl le?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.