Ki nem várja 20. -ára? Mikor teszteltek? Mióta próbálkoztok, és hanyadik baba?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 13:58
11/26 anonim válasza:
En is 20.-ra nem vartam. Nem is jott :) a teszt pozitiv. Mi szeptemberben vesztettuk el a masodik babat, nem fejlodott. Jovo heten keszulok dokihoz. Remelem minden rendben lesz :) van mar egy kisfiunk, majusban lesz 3 eves. Szeretnenk kistesot :)
13/26 anonim válasza:
Ejjha!! GRATULALOK!!!! :) En meg nem irtam ide csak olvastalak Benneteket!
14/26 anonim válasza:
7es valaszolo itt vagy meg? Lattam a teszted azota csinaltal ujat, erosodott? En mara nem varom de erkezik sajna.
15/26 anonim válasza:
Gratulálok kérdező 😊. Reméljük mindenki ilyet tesztel aki szeretne babát. Mi is szeretnénk már. Ez az 5. Próbálkozó honapunk . Boldog babavárást 😊
16/26 Cseppcsillag válasza:
Én 11.ére nem vártam,de sajnos már 7.én megjött,sosem szokott hamarabb.Aztán 11.-e óta fáj a mellem szutkál a hasam.Ma a 16.napon barnéznu kezdtem :'( a mellem fáj,fél iföben nem volt peteérésem,7.napon voltunk együtt,nekem 9.nap.körül van peteérésem valamiért.Sajnos.nekünk azt mondták természetes úton 1% az esélyünk,alacsony a völegényem sperma szintje,gyogyszert kapott tá,de igy is alacsony.Lombikra kell.mennünk majd,nyáron esküszünk,addig nem tudunk menni.Most ö.is bizakodik hogy ez jó jel,szerontem valami hormonális folog lesz.szerintetek?
17/26 anonim válasza:
Cseppcsillag, nehany evvel ezelott bnom ferjere megallapitottak, hogy nem lehet gyereke, annyira alacsony a sperma szama. Volt is nagy lelki fajdalom stbstb. El nem valtak emiatt es milyen jol tettek mert lass csodat, szuletett ket gyermekuk!!! Vegulis csak egy db egeszseges sperma kell a fogantatashoz es ha annyi van, es odaer akkor kesz is a gyerkoc!! :) :D mindig ezen nevetunk baratnommel :D Ne haragudj, nem viccelodni akarok csak egy pelda, hatha kis erot ad mert barmi megtortenhet. Ugyan ugy, mint mikor meddonek nyilvanitanak egy not es 1-2 ev mulva egeszseges babaja szuletik.
Csak ugy ereztem osszam ezt meg Veled!!! Mielobbi gyermekaldast kivanok!!!!
18/26 anonim válasza:
7-es vagyok. Holnap reggel megpróbálok még egyet. Majd jelentkezem 😊
19/26 Cseppcsillag válasza:
Köszönöm szépen :-) tényleg erőt ad :-) segít az ilyen.nehéz napokon újra bízni :-) Várom a csodát,és ha szerencsém lesz mindenképp.megosztom veled :-)
20/26 anonim válasza:
Cseppcsillag, drukkolok es varom a jo hirt! Koszi!!! :)
7es,teszteltel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!