A parommal tobb mint egy eve bat szeretnenk de eddig nem jott osze ma a masodik napja hogy kesik a nemvart menszi kb egy hete tobszor megszedulok es ket naponta 200 es 400 gr-al tobb a sujjom lehet ez a terheseg jele?
Előbb-utóbb úgy is kell tesztet csináltatnod. Az mennyivel jobb, ha itt felspanolnak, hogy húúú ez gyerek, húúú tuti, hajrá, ez már megvan, stb. aztán a tesztből meg kiderülne, hogy még sincs semmi.
Vegyél egy tesztet, végezd el, és ha még negatív is, nem fog olyan rosszul esni, mint ha előtte itt végig biztatnának.
A terhességi tünetek általában 6-ik hét után szoktak kezdödni.
Viszont a menstruáció elötti tünetek ugyan az mint a terhességi tünetek. Szédülés, a pár gramm vízfelszedés pont a mensi elötti idökre jellemzö.
De természetesen lehet, hogy terhes vagy, de ezek a jelek akármikor lehetnek.
Megszédülés lehet jele, ha soha máskor nem szédültél meg. Az hogy napról napra több gramm vagy...az semmit nem jelent... én 11 hetes kismama vagyok és 1 kg-ot fogytam... az elején nem kell hízni :D
Tesztelj és kiderül. Drukkolok!
Ha már több mint 1 éve nem sikerül akkor érdemes elkezdeni a kivizsgálásokat.
Majd irj mit mutat a teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!