Kicsit furcsa amit kérdezek, de 5 lányt szültem. Mekkora az esélyem hogy a 6. fiú lenne?
esély? 50% :)
de egy kicsit több, mert statisztikailag picivel több fiú születik. (viszont nagyobb a halandóságuk, ezért több a felnőtt nő végül)
komolyan? van ilyen rendellenesség?
hogy hívják? érdekelne, szeretnék utánaolvasni
Hát..én láttam olyat, hogy 4 lány, majd egy fiú....szal nem tom... ő megelőzött, lehet csak az 5. lehet még fiú...XD
jó ez csak vicc..:)
50%
Egyik ismerősöm szerint egy ember csak egy félét tud, úgy látszik a férjed esetében lányokat.
Egy másik családban a hetedik lett fiú.
Lehet, hogy valami olyan betegséged van, ami miatt nem maradnak meg a fiú magzatok.
Olyan nénit ismertem, akinek 5 lánya volt, a 6. terhessége teljesen más volt, mint az előzőek (az még a 40es évek végén volt, nem volt ultrahang). Biztosak voltak benne, hogy ha ennyire más a terhesség, a baba is más (fiú) lesz. Aztán szüléskor kiderült, hogy iker lányok.
Édesanyámnak 4 bátyja van. Az egyik bátyjának 4 lánya születette, majd az 5. lett fiú. :-)
Ha nincs valami eltérés, ami miatt ez van (amiket a többiek leírtak) akkor valóban 50%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!