Leírnátok a tapasztalataitokat vagy a véleményeteket? Ki mit gondol?
januar 11-én kellett volna megjönnie.35-dik napon vagyok.fáj a cicim de elviselhetö a folyásom krémes és minimális.teszt a 33-dik nap negativ.van olyan szag amit nehezen viselek el.megszakitással voltunk együtt.
Lehet hogy terhes vagyok??
Egyetértek az elsővel. Tök feleslegesek ezek a kérdések, ugyanis nem látunk beléd.
Lehet, hogy későbbi fogantatás és még azért negatív, lehet, hogy csak késik és nem vagy terhes.
Megszakitassal lehetsz terhes. Sokan igy esnek teherbe, ez nem vedekezesi modszer ha nagyon nem akarsz anya lenni.
A szag undor ilyen koran nem jelentkezik HA a teszt negativ. HCG hormon okozza ezt is. Amig nincs a szervezetedben HCG addig nincs ilyen jellegu tunet. Ha viszont van HCG akkor a teszt pozitiv. Terhessegtol nem lehet szagundorod vagy a teszt volt rossz, csinalj masikat. Pszichesen is produkalhatsz tuneteket foleg ha a gondolatol is irtozol annak, hogy terhes legyel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!