Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5mm-es petezsák,9 nappal...

5mm-es petezsák,9 nappal később 9mm!?!?!? Ez bajt jelenthet?

Figyelt kérdés
volt valakinek hasonlóan lassú növekedés, mégis behozta és megmaradt a baba? (egyébként valószínüleg késői peteérésem volt, de nemtudom ez ebben az esetben jelenthet e bármi potitivat:( )

2017. jan. 14. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

a doki mit mondott? nekem az elsőnél volt,hogy elvileg 6 hetesen mentem,de csak 5 hetesnek volt megfelelő a mérete. Egy hét újra mentem és szépen nőtt,de tartva az egy hét lemaradást.

Ha az 5mm-es petezsák 9 nap múlva 9 mm lett akkor az nem igazán jó

2017. jan. 14. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Sajnálom, de ez nem jó jel.
2017. jan. 14. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Az orvos mit mondott az utolso vizsgàlat utàn?
2017. jan. 14. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Nálam így volt:

31 napos ciklusaim voltak.

Elvileg menses alapján 5+4 voltam, ügyeleten voltunk barnázás miatt, kaptam Utrogestant --> petezsák 9.5mm, üres.

Elvileg menses alapján 6+1 voltam, papíromon:5+2 --> szabályos petezsák 12mm, benne szikhólyag látható; még mindig barnáztam.

Elvileg menses alapján 7+1 voltam, papíromon:6+6 --> Petezsák 26mm, CRL 9.5mm; szabályos petezsák, benne szikhólyag és élő embrió látható, még ekkor is barnáztam.

Barnázás pár nappal ezután elmúlt.

Elvileg menses alapján 12+3 voltam, papíromon: 12+2 --> CRL: 57,9mm, stb...

Magzat mérete kalkulátor:

[link]

[link]

Magzat méreteit összefoglaló táblázat:

[link]

2017. jan. 14. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Azért az is igaz, hogy nem tudják olyan pontosan lemérni. Nekem az egyik terhességemnél másnap 2 mm-rel kisebbnek mérték, mint előző nap, mégis jól alakult. Ez ugye egy térbeli forma, amit kézzel behúzva egy vonalat mérnek meg, ahol épp jónak látják. Szóval drukkolok.
2017. jan. 14. 21:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! 17.én megyek ujbol akkor remelem mar okosabb leszek. Nekem általában 26-28napos ciklusam vannak de én ugy sejtem decemberben késői pém volt. Én menses szerint hat hetes voltam a 9mm mérésnél. Igazábol mar nem gorcsolok ra. Ha maradni akar akkor boldogan varom ha pedig nem akar akkor igy volt megirva.
2017. jan. 14. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Az én történetem nem végződött jól. nem fejlődött a terhességem..a végére csak két üres petezsákom maradt.hétfőn gemini missed ab.:( aki babás annak továbbra is boldog baba várást!
2017. febr. 1. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
:(
2017. febr. 1. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom😭😭
2017. febr. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!