Most múlt el a havim, de a teszt pozitív?
A furcsa az h menzesz elott 3 nappal voltunk egyutt, ès azelott csak ovulacio elott 3-4 nappal, mert kúpokat kellett használnom. A másik h 6 napig norcolutot kellett szednem. Ciszta miatt, hogy tuti megjojjon.
Mar 3-4 napja furan erzem magam, de elhesegettem. Menzesz alatt tesztelnI.. ugyan biztos amiatt vagyok rosszul, de keves volt 3nap. Elso nap vèr masik ket nap hol ver hol barnazas , de orakig semmi .. nem ertem most este teszteltem. 10 percig leolvasható a teszt, a nyolcadik percben lattam mintha valami ott lenne, mire vittem a paromnak mutatni mar hunyorgás nèlkül látható lett.
Én ezt nem hiszem el.. lehetseges ez ìgy? Teszteljek reggel újra???
Szeretnenk gyereket
22N 28F
Ha hiszed ha nem en ma delutan ua igy jartam 😁
Egy hete lassan hanyingerem van, a mensim 1 nappal korabban megjött.hetfön meg a tesztem negativ volt megjött es "csak" 3 napig volt meg ugy hogy nekem 6-7 napig tart a spiral miatt...ma delutan nem hagyott nyugodni a dolog, akkor ereztem magam igy mikor a fiammal voltam terhes.
Es halvanyan pozi lett a teszt...mi sem hisszük meg el, van 2 gyerköc mar es azert lett spiralom hogy több mar nem lesz...lass csodat 😉 es a fiamra 1,5 evet vartunk, bezzeg ö nem sietett.most tiszta idegek vagyunk mi legyen hogy legyen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!