Ciklus 68 napjan vagyok, mensi sehol, teszt mult heten negativ! Mi a gond?
Orvosnál voltál már?
Rendszeres amúgy a mensid?
Én is hasonlóképpen vagyok, mint te, viszont én még "csak" a 46. napomon vagyok. 2 hete késik a mensim, pedig mindig rendesen meg szokott jönni időben. Tegnapelőtti tesztem inkább negativ mint pozitiv. Ezért holnap reggel csinálok másik fajtát. Utána meglátom.
Szerintem ciszta okozhatja. Nekem is volt ilyen régebben, jó nagy hasam is volt tőle és azok a tüneteim voltak mint neked.
Most is "nőtt" már a hasam a mensi késés miatt, de semmi panaszom nincs, ez a különbség most. De attól függetlenül lehet nekem is ez a bajom, de szeretném ha tévednék. Már nagyon régóta nem jön a baba, tehát csoda lenne ha most sikerült volna, de azért reménykedem még.
Én nekem cisztától voltak ezek az érzések amik most neked vannak, továbbra is ezt tudom mondani. :(
De nem kell megijedni, minden rendben lesz. Nőknél gyakran előfordul sajnos.
Mi újság van veled azóta?
Én az 51. napomon tartok és még nem jött meg azóta se a mensim. Holnap reggel lövök el egy tesztet újra.
És lehet úgy fogom csinálni, hogy most már megvárom a következő mensim ami jövőhét vasárnapra esik és ha akkor se jön akkor orvos.
Vagy ha határozott pozitiv lenne a teszt, akkor is mennék orvoshoz csak akkor hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!