Most akkor mi lehet?

Figyelt kérdés
24-én szokott megjönni a mensim, de múlt hónapban már 20-án megjött. Viszont most késik.. még mindig nem jött meg és már 27-e van... tegnap csináltam tesztet(azaz 26án) de negatív lett.Sose maradt még ki nekem ugyhogy nemtudom mi lehet a gond.. szerinted terhes lehetek vagy valami más oka van? Fogamzás gátlót nem szedek.És amugy szúrni szokott az alhasam, meg fájt is mint ahogy akkor szokott mielött megjön.

2013. okt. 27. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet terhesség is, de akár más is okozhatja. Hormonális dolog vagy valamilyen betegség is. Akár stressz is.

Csinálj pár nap múlva újra tesztet, ha akkor is negatív, akkor érdemes elmenni orvoshoz, hogy kivizsgálják az okát.

2013. okt. 27. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nagyon rástresszeltem az biztos :/ nem szeretnék terhes lenni.. olvastam hogy antibiotikum is késleltetheti, ebben a hónapban voltam beteg és szedtem is. Lehet ez befolyásolja?
2013. okt. 27. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, lehetett-lehet a betegség és a stressz miatt is.
2013. okt. 27. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, remélem nem lesz gond de a héten elmegyek orvoshoz ha nem jön meg
2013. okt. 27. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!