Nagy bajban vagyok. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
09.20.-án (szombat) lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk..Hétfőn elmentem nőgyógyászhoz ott írt fel 72 órási abit és be is vettem még aznap délután ahogy hazaértem... Rendesen megjött ahogy kellett, de visszakellett menni az orvoshoz, hogy minden rendben van-e, és ilyenkor mondták h fogamzásgátlót fel lehet íratni... mondtam h nem szeretnék.. és vissza is metem ma és monda h holnapra tud csak időpontot adni, amikor nekem suli lesz:S És azt mondta a reecepciós h nem mondja hnem kell bejönni, mert ha terhes vagyok akkor ő ne legyen hibáztava.. lehetek terhes?:S előre is köszi a válaszolat2008. okt. 8. 19:51
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél. Nem telt el még a három nap, így nem futottál ki az időből.Ha rendesen vetted be a tabit és megjött utána mikor szokott akkor kicsi a valószínűsége.
2/3 anonim válasza:
Kicsit zavarosan fogalmaztál, de ha időben bevetted a 72 órás tabit, sztem kicsi az esély a terhességre. Nem véletlenül találták ki ezeket a lórúgás gyógyszereket! Persze kivételek mindig vannak..
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem akarsz fogigátlót szedni?? Az egyik leghatékonyabb módja a védekezésnek. Inkább megbolygatod a szervezetedet az ilyen erős esemény utáni tabikkal?
Nem tudom hány éves vagy, de ha el akarsz kerülni egy nem kívánt terhességet, akkor ne ész nélkül, hanem ésszel szexszelj!
3/3 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy nem vagy terhes. Az előttem szólókkal teljesen egyetértek, csak nem értem, hogy ha nem akarsz babát, akkor miért nem védekeztek? Kellene, mert előbb-utóbb becsúszik és akkor tényleg bajban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!