Járt már úgy valaki, hogy minden más tesztje jól látható pozitív, míg az one stepesen keresve sincs 2. vonal?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 09:18
1/7 anonim válasza:
Itt azért annyi dícséret nincs a one step tesztről.
Ha több fajta teszt is pozi lett, és jól látható pozi, akkor ott baba van!
2/7 anonim válasza:
Miért kell ennyi teszt? Én egyet csináltam, és hittem neki...
3/7 anonim válasza:
Ez nem szokatlan dolog. Én is így jartam, meg az xepillel is. Nem hiába olcsok. Facelle már régen pozitív volt.
4/7 anonim válasza:
One step 10 es teszt nekem 10.dpo-n full nega volt (nem csoda korai teszt) de másnap 11.dpo-n facell határozott halvány pozi volt. X-epilen is volt valami, de nem volt egyértelmű csak a 13.dpo-n. Az x-epil egyébként nem rossz teszt, csak azért mondják, mert nem mutatja hamar és azt hiszik vacak. Én akkor hittel el, hogy baba van mikor már az is szépen mutatta.
5/7 anonim válasza:
Jelen. Az one step alig alig lathato a gyogyszartarirol pedig kiabalt a csik!
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
Kedves 2.! 3 nap kesesnel csinaltam egy one stepeset,meg jo hogy nem hittem neki,ahogy irod mert az negativ volt:)
Masnap a facelle pozitiv. Itt mar mondjuk agyal az ember,hogy 1 pozi 1 nega,50-50,ezert ujra teszteltem one szepessel az 5.nap kesesnel,negativ...6.nap gabriel pozitiv,na itt hagytam ra a tesztelest es tudatosult bennem hogy az one stepes semmit sem er!
2017. jan. 14. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!