Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Immunológiailag összeférhetetl...

Immunológiailag összeférhetetlenség van köztem és a férjem között, szerintetek más férfival is lenne?

Figyelt kérdés
A postcoitalis tesztem pozitiv, igy az immunrendszerem "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat, szerintetek más férfinak is a spermiumát elpusztitaná vagy csak a páromét. Van még valaki ilyen helyzetben?
2010. máj. 5. 08:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez az ellenreakció gyakran az egész terheség alatt fenn áll ( a babával szemben is) :(
2010. máj. 5. 11:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, ez az ellenreakció a babával is lesz? Eszt nem tudtam, ez komoly, és eszt lehet valahogy gyógyszeresen kezelni? Vagy mit lehet ellene tenni?
2010. máj. 5. 12:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bisztatást, valahogy át kell álitsam magam pozitiv gondolkodásra, nem tudom hogy, nem nagyon támogat senki sajnos csak a férjem, a család többi nö tagjai és barátnök egyik sem értik eszt a dolgot hogy miért vagyok ezért szomoru, de ök nem is érthetik meg, mert 1-2 hónapon belül babások voltak természetes utón egyböl...
2010. máj. 5. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
van immunológiai összeférhetetlenség és immunológiai meddőség, a kérdezőnél az utóbbi áll fenni, ami nem jelenti azt, hogy az első is előfordul nála. egyébként első jelenti azt, hogy a baba miatt vált ki a szervezet ellenreakciót, de ezt is kezelni lehet természetesen! főleg ha idejében kiderül a probléma!
2010. máj. 5. 12:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

én maximálisan megértelek. másfél éve próbálkozunk, nekem van mindenféle bajom. felkészültem én már mindenre. sokat olvasok, kiokítottam magam a témában, de az nagyon bíztató számunkra, hogy fejlett az orvostudomány és van segítség! szinte mindenre!

én azt javaslom hogy keress egy nagyon jó orvost, aki segít! és elmagyarázza a dolgokat.

és nem elkeseredni! :DDD

régóta próbálkoztok? hogy derült ki, hogy ez a baj nálatok?

2010. máj. 5. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, nem akartalak paráztatni!

Egy nőt ismertem akinek ilyen ellenreakciós baja volt.

Sajnos a terhességét meg kellett szakítani :(

Erről beszélj a dokidal Ő tuti infókat tud neked adni

2010. máj. 5. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
2010. máj. 5. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle immunológiai összeférhetetlenség létezik. Az elsődleges esetén a szervezete a spermiumok ellen termel ellenanyagot. Életemben egy ilyen esettel találoztam. A másodlagos immunológiai összeférhetetlenség nem a spermiumokkal, hanem az ondó által közvetített fertőzésekkel szemben áll fenn. Az alapbetegség ilyenkor a férjnél fennálló gyulladás. Ezt mikroszkóppal 1-2 perc alatt ki lehet mutatni. Antibiotikumokkal jól gyógyítható. Ez nagyon gyakori állapot, gyógyítása speciális orvosi ismereteket igényel. Tehát olyan nőgyógyászra van szüksége, aki ezt is meg tudja állapítani, ill. gyógyítani
2010. máj. 5. 12:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Szia, mi egy éve probálkozunk,és semmi eredmény nem volt, és elmentünk egy Mendö köszpontba ahol végig csináltuk a kivizsgálasokat ahol ez is kiderült az immunológiailag összeférhetetlenség, és emiatt csinálnak 4 inszemet, meglátjuk hogy fog sikerülni....szoritsatok...
2010. máj. 5. 12:28
 20/21 anonim válasza:

Szia!

Nekem a leírtak alapján ugyanaz a problémám mint neked. A debreceni Kaáli Intézetbe járunk. Az első inszemináció után mondták meg, hogy ez van. Ezért nálam nem is kisérleteztek többet ezzel a módszerrel, hanem egyből lombik. Azt mondták, hogy a férjem spermiuma nem tud áthaladni az én petesejtem falán, de ezt lombikkal ki tudják küszöbölni, mert a petesejtet megszúrják, és egy tűvel juttatják be a spermiumot. Az első lombik nem sikerült, most készülök a másodikra.

A férjemmel ez a dolog, csak jobban összehozott bennünket, és még jobban ragaszkodunk egymáshoz mint valaha.

Nem szabad feladni. Bár elég régi a bejegyzésed, remélem azóta boldog anyuka vagy.

2012. jan. 11. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!