Lehet összeférhetetlenség?
képzeld nekem is ez volt. elkezdtünk védekezés nélkül együtt lenni és onnan megborult a ciklusom. nekem úgy volt, hogy a rendes mensi előtt egy héttel, tíz nappal elkezdődött a vérzés, enyhe, de vérzés.
nekem hormon miatt volt.
orvosnál voltál már? szerintem ebből nem lehet összeférhetetlenségre következtetni, vagy igen?????
1. vagyok. én előtte kb. 2 évvel nem szedtem gyógyszert. mikor már óvszerrel sem védekeztünk, akkor jött elő nálam. nem tudják megmondani miért.
én is azt javaslom, hogy irány a doki és egy hormonvizsgálat!
sok sikert!
a progeszteron nagyon alacsony, ergo nincs peteérésem. csak gyógyszerrel.
sajnos azóta sem sikerült a baba, most megyek további vizsgálatokra....
Nekem ugyanez van: amióta elhatároztuk, hogy babát szeretnénk és próbálkozunk, 7-10 nappal a mensi előtt elkezdek pescételni és az összes premens tünetet produkálom. A ciklus maga meg maradt "normális" mellette 28-29 naponta megjön rendesen. Az én dokim nem mond semmit, egyelőre :( Most is tök ugyanez van, 21. naptól kezdve pecsételés, holnap felhívom újra a dokit, ha ez marad.
Nekem anno (2 éve) azt mondta egy doki, azért van a vérzés előtti pecsételgetés (ami eddig nekem max 1-2 nap volt), mert vagy az ösztorgénom magas vagy a progeszteron alacsony, de ne törődjek vele... Most, hogy abbát akarunk és már 7-10 nap lett belőle :( Gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!