Ugye nem lehetek terhes? 17/L
Szó nem volt arról h át kellene érezned barmit is.
Csak a tényeket cáfolod.
az értelem elfogyott a "beszélgetésünkből" a kérdésre válaszoltunk tehát én elbúcsúzok tőled és a kérdezőtől
Ne aggodj! Ha nagyon felsz a terhessegtol vegyel egy clearblue digitalis tesztet, elegge draga 2600-3000Ft, de a magzat korat is megmutatja (1-2 het) (2-3het) es (3+het)!
Egyebkent az elso szamu tunetek lehetnek a kemeny, erzekeny mellbimbo, 2. Hetnel a duzzadt mellek. Esetleges rosszullet, stb. Ha nem valosult meg kozottetek a "coitus"-kozosules ovszer nelkul (tehat be sem tette) akkor sztem nincs okod az aggodalomra. Ha megis terhes lennel: nem szabad megijedni! A legjobbakkal is megesik, hogy valami nem ugy alakul ahogyan tervezte! A mutettol pedig nem szabad felni! (Egy 10 perces mutet, elotte este be kell fekudni, kapsz megszajtagito tablettat, az eleg kellemetlen de egy mensis gorccsel egyenerteku). Lelkileg meg kinek mennyire megrazo. Aki realis erveket talal amellett, hogy miert nem szabad es eldonti, hogy ez a megfelelo lepes, nincs ertelme egy olyan kis eletnek, aki nem tudna kiteljesedni az en felelotlensegem miatt (most tenyleg nem a szexre gondolok, hanem a tul fiatalon, esetleg apa nelkuli terhessegekre/gyerekkorra gondolok), az tudja, hogy mit miert csinal es miert all ott, ahol. Plusz azt is latni kell realisan, hogy ezzel a kesobbi felelossegteljesebb gyermekvallalasomat nehezitem meg, es meg az O eletuk sem lesz olyan teljes. (Most nem a supermanes alsogatyeszre gondolok amit kikonyorog vagy a kismotorra, hanem tanittatas, biztos egzisztencia stbstb). Nem szabad elkeseredni sem. Rossz dolog, de ha all ott melletted valaki, aki nagyon szeret Teged, vagy Te tenyleg atgondolod es tudod, hogy ez az egyetlen racionalis ut, akkor atveszelheto.(ezzel remelem a masik kommentelot is megnyugtattam piciket!) :)
Igen picit megnyugtattál, de attól függetlenül, h tudom nem tudjuk bevállalni, nagyon nehéz ezt vegig csinalni, minden este sírva fekszem le.szeretem a parom így a babánkat is, csak ez a bizonytalan jövő...anyagilag is jobban állunk mint fél éve, de meg nagyon nem stabilan....így nem vállalhatjuk a második babánkat, mert az elsőnek is nehezen tudjuk megvenni amit kell.
A gyesem lejárt, munkám még nincs ha 1 év múlva jött volna boldogan megtartanám, de ezt így nem merem és hiába mondom el magamnak minden nap, megszakad a szívem :((
Termeszetes, hogy felsz! Mindenki felne! Mindenki felne a tudattol, hogy URISTEN, mi tortent! Es most mi lesz? Hogy oldom meg? Mi fog tortenni ha odaallok? Fajni fog? Most megolom?
Egy dolog legyen szem elott. Mi a jobb? 2 gyermek, nem olyan jo anyagi hatter, nem tudnak ugy a gyerekek sem kiteljesedni, vagy kicsit nagyobb korkulonbseg, biztosabb anyagiak? Felreertes ne essek! Nem partolom az abortuszt sem, viszont azt sem, hogy ket ember es a kapcsolatuk belerokkanjon abba, hogy dolgoznak mint a gep, hogy legyen a napi betevojuk, a gyerekek mindent megkapjanak ok meg elhanyagolva, kizsigerelve erezzek magukat... nyilvan ez is emberfuggo. O egy olyan elet/lehetoseg, amit nem muszaj megtartank. Nagyon undorito leirva, tudom, VISZONT Ti hus-ver emberek vagytok, tortenelemmel, erzelmekkel, gondolatokkal stbstb. Ezt kell eszben tartani. (Az en edesanyam mikor terhes volt velem, iszonyatosan beteg volt, volt emiatt egy nagyon komoly mutete is, amit akkor eloszor csinaltak Magyarorszagon... O mindekozben kb 6 honapos terhes volt. A mutet ket eselyes volt. Vagy meghal valamelyikunk, vagy tuleljuk mind a ketten. Az edesapamnak es az edesanyamnak feltettek ugyanazt a kerdest, mielott mutottek volna az edesanyamat, ha valamelyik olyan allapotba kerulne, kit mentsunk meg? Az edesanyam egybol ravagta, hogy engem, viszont az edesapam azt mondta, hoy a feleseget. Hala Istennek erre nem kerult sor, de en a mai napig 100%-ban egyetertek az edeaapam akkori dontesevel es en sem dontottem volna maskeppen! Itt nem a gyerek a kerdes, elnezest ha barkit is megbantok! Itt a ket ember a kerdes, akik MAR EGY KESZ TELJES JOGU ELET es en is hiszem, hogy Oket kell vedeni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!