Ugye nem lehetek terhes? 17/L
Kotonba beleélvezett... :D :D :D Condom-ba ejakulált, szóval.
Nem, nem hiszem hogy baj lenne, ha tényleg abba élvezett :D
Holnap vegyél patikában tesztet és az majd megnyugtat, vagy nem.
Sok szerencsét!
Ilyen korai terhességet sztem nem mutat meg
... menzesz első napjától (aminek kéne lennie, tehát 9-kétől) 1 hét után mutat eredményt.
Terhes lehetsz:
ha az óvszer felhúzása előtt odaérintette a nemiszervét a tiedhez (600ezer hímivarsejt juthat csak így a hüvelyedbe amiből csak 1 kell a terhességhez...ezt ma mondta az orvosom)
ha óvszer nélkül érintette meg valamelyikőtök a hímvesszőt szex után, esetleg ha az óvszer nyílásán volt és azt fogtátok meg véletlen, aztán hizzányúlt az illető a te nemiszervedhez.
Emiatt a "rossz" használat miatt sokan teherbe esnek.
Utolsó!
Ezt honnan vetted, hogy egy hetes késés után mutatja csak ki a teszt a terhességet? Mindhárom terhességemet kimutatta a menzesz (nem) várt időpontjának reggelén.
dehogynem árt, ha lrlkere veszi, vagy ha átlyukad a méhr, mert ez is megeshet, esetleg vérrög kepződik a tüdőbe.
Kinimalis az esély de megeshet!
És!!!!!! Mielőtt lepontoznál megint!!!
EZT IS MA MONDTA AZ ORVOSOM, UGYANIS MEGYEK ELVETETNI A MAGZATOMAT, AMI ÓVSZER MELLETT SIKERÜLT AZ ELŐZŐKBEN LEÍRTAK ROSSZ HASZNÁLAT VÉGETT ÉS IGEN IS MEGVISEL, ÁRT LELKILEG KIKÉSZÜLTEM!!
Vehet tesztet természetesen most is, de ha negatív, ne nyugodjon meg, vegyen 4 nap múlva is, ha meg nincs menzesz.
én ezért mondtam...mert ha ma vesz, megcsinálja, negatív, megnyugszik és mire észbekap lehet h nem lehet elvetetni (ha ezt akarja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!