Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes? 17/L

Ugye nem lehetek terhes? 17/L

Figyelt kérdés
Barátommal két hete együtt voltam, 9.en kellene megjönnie de nem jött meg. Ma 11.e van. Mielőtt megjönne már egy héttel előtte mindig érzékeny a mellem és fáj a hasam is. De most semmi nem jelentkezett. Használtunk óvszert, barátom eléggé tapasztalt, nem rontaná el, de kotonba beleélvezett. Ugye nagyon kicsi az esélye, hogy baj legyen, igaz? Nagyon be vagyok parázva de volt sokszor hogy előbb később jött meg de most kimondottan zavar.

2017. jan. 11. 21:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

Kotonba beleélvezett... :D :D :D Condom-ba ejakulált, szóval.

Nem, nem hiszem hogy baj lenne, ha tényleg abba élvezett :D

Holnap vegyél patikában tesztet és az majd megnyugtat, vagy nem.

Sok szerencsét!

2017. jan. 11. 21:43
 2/17 anonim ***** válasza:
14%

Ilyen korai terhességet sztem nem mutat meg

... menzesz első napjától (aminek kéne lennie, tehát 9-kétől) 1 hét után mutat eredményt.

Terhes lehetsz:

ha az óvszer felhúzása előtt odaérintette a nemiszervét a tiedhez (600ezer hímivarsejt juthat csak így a hüvelyedbe amiből csak 1 kell a terhességhez...ezt ma mondta az orvosom)

ha óvszer nélkül érintette meg valamelyikőtök a hímvesszőt szex után, esetleg ha az óvszer nyílásán volt és azt fogtátok meg véletlen, aztán hizzányúlt az illető a te nemiszervedhez.

Emiatt a "rossz" használat miatt sokan teherbe esnek.

2017. jan. 11. 21:51
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó!

Ezt honnan vetted, hogy egy hetes késés után mutatja csak ki a teszt a terhességet? Mindhárom terhességemet kimutatta a menzesz (nem) várt időpontjának reggelén.

2017. jan. 11. 22:17
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
mivel ezt olvastam az egyik teszten...
2017. jan. 11. 22:56
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
2017. jan. 11. 22:57
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Mármint, ki mutatja, nem mutatja. Ne ezt bizonygasd, hanem állj elő jobb ötlettel!
2017. jan. 11. 22:59
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy terhes.
2017. jan. 11. 23:01
 8/17 anonim ***** válasza:
4%

dehogynem árt, ha lrlkere veszi, vagy ha átlyukad a méhr, mert ez is megeshet, esetleg vérrög kepződik a tüdőbe.

Kinimalis az esély de megeshet!

És!!!!!! Mielőtt lepontoznál megint!!!

EZT IS MA MONDTA AZ ORVOSOM, UGYANIS MEGYEK ELVETETNI A MAGZATOMAT, AMI ÓVSZER MELLETT SIKERÜLT AZ ELŐZŐKBEN LEÍRTAK ROSSZ HASZNÁLAT VÉGETT ÉS IGEN IS MEGVISEL, ÁRT LELKILEG KIKÉSZÜLTEM!!

2017. jan. 11. 23:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Vehet tesztet természetesen most is, de ha negatív, ne nyugodjon meg, vegyen 4 nap múlva is, ha meg nincs menzesz.

én ezért mondtam...mert ha ma vesz, megcsinálja, negatív, megnyugszik és mire észbekap lehet h nem lehet elvetetni (ha ezt akarja)

2017. jan. 11. 23:05
 10/17 anonim ***** válasza:
59%
Kedves akárki, mióta itt vagyok soha senkit nem pontoztam le! Sajnálom ami veled történik, de mindenki felelőtlenségét, nem érezhetem át. Okkal, lehet én roppannék bele.
2017. jan. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!