Terhes lennék, vagy ez most mi?
A történetem röviden: van egy 5 éves kisfiam,nem tervezünk babát,de nem is védekezünk.Jol megvagyunk hárman,összeszoktunk,stb.De ha jönne egy kisteso örülnénk.
28 naposak a ciklusaim( agyon ritkán,mondjuk évente 1/2x 26 v 24) a peteérésem mindig megérzem illetve aznap barnás nyákom is van mindig.Utolso mensim 12.12 volt,peteérésem 12.26.(nyák,minden tünet megvolt) Együtt voltunk 22 és 23-án.
30-án fájt a hasam és ujra kisebb mennyiségü barnás nyákomvolt,de ezzel nem foglalkoztam akkor.2-tol fáj a hasam szinte folyamatosan olyan mindjárt megjön érzéssel.
4-én iszonyat szurkálásokat éreztem a méhemben.(sokszor meg is kellett állnon egy pillanatra)9-re vártam hogy megjöjjön,de semmi,azota se.9-én és ma teszteltem 25-ös érzékenysegü teszttel,de negativ.
Folyamatosan fáj a hasam,elkezdtem rá magnéziumot szedni,attol jobb.Gyengének érzem magam.
Se mellfájdalom(bár nekem soha nem volt terhesen se mensi elött sem)se más tünet.
Meddig teszteljek még?Mikor érdemes dokihoz mennem hogy lásson bármit?
Öszintén annak örülnék a legjobban ha kiderülne bármi:ha megjönne se bánnám,csak tudjammár mi a szitu.
gyanús ez nekem. ma első vizeletből teszteltél?
szerintem holnap is lőjj el egyet reggel, esetleg más fajtát.
ha nem jön meg, teszt is negatív még mondjuk 1 hétig, menj dokihoz.
Mind a kétszer elsö vizeletböl teszteltem.Furcsa nekem is,csak igy utolag áll össze nekem is a kép,a kisfiamnál is hasonloan éreztem magam,csak ugyebár ott egyböl pozitiv lett a teszt.Lassan 20 éve menstruálok és csak egyszer nem jött meg ezalatt,amikor a kisfiam megfogant.
Ezért is olyan furcsa nekem.
Szerintem pénteken tesztelek akkor egy érzékenyebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!