Leirna vki részletesen, hogyan kell ovutesztelni?
Szia.
En netrol rendeltem az olcso tesztcsikokat. Kozepido elott par nappal erdemes elkezdeni, minden nap ugyanabban az idoben tesztelni. (delutan erdemes)
A halvany 2. Csik nem pozitiv, ugyanolyan eros vagy erosebb kell, hogy legyen. Az elso negativ nap hajnalan tortent az ovulacio, erdemes a pozitiv napon egyutt lenni.
Sok sikert a babahoz 😀
Az első szépen leírta én csak pár gondolatot fűzök még hozzá.
12 órán át lehet pozitív a teszt, így érdemes egy nap kétszer tesztelni (ha netről rendeled akkor nem drága és lesz elég darab :))
Reggel és délután is.
Nekem egyik reggel negatív volt, délután már pozitív, ezen a napon voltunk együtt. Másnap reggel még mindig erős pozitív volt és délutánra már negatív. Ezen a napon nem voltunk együtt csak másnap.
Ebben a ciklusban terhes is maradtam :)
Illetve előfordulhat, hogy a 25-ös teszt soha nem lesz pozitív ilyenkor érdemes kicsit érzékenyebbre cserélni 20as-ra. Nálam így volt és pár ismerősnél is.
Sok sikert!
10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!