Sikerülhetett? (Részletesen leírom)
Figyelt kérdés
hosszú ciklusaim vannak 32-36 nap. 3 nap múlva lenne mensim. Peteérésem kb 10.-én volt. Ha ma negatívat teszteltem akkor ez a hónap nem sikerült vagy tud valaki valami biztatót? Van akinek csak később jelzett a teszt?2015. jún. 21. 10:53
1/6 anonim válasza:
Ha 10-én volt ovud akkor csak 11 nap telt el,korán teszteltél.Meg kellene várni minimum 14-16napot ovu után.
2/6 anonim válasza:
Én 10. napon teszteltem egyértelmű negatívat. Rájöttem hogy bekattantam és egy hét múlva csináltam csak másikat mikor már késett, szép pozitív lett, azóta szép nagy pocim lett. :)
3/6 anonim válasza:
Akkor csinálj tesztet, amikor már késik. Mit nem lehet ezen érteni???
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen igazad van de utána olvasás után jutottam arra, hogy majdnem 10 nap hossz eltéréssel az átlagostól(28 nap) előbb mutathatja a teszt a terhességet.
2015. jún. 21. 11:18
5/6 anonim válasza:
Elég rossz következtetés. Hosszabb ciklus = későbbi ovu. Ugyanúgy csak az x-edik dpo-n lesz neked is pozi a teszt. Csak nálad ez lehet, hogy a ciklusnak mondjuk a 36. napja, míg akinek a 14. napon van ovuja, annál a 28. ciklusnap.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a segítséget:)
2015. jún. 21. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!