Babát szeretnék de sajna nem jön ösze szerintetek Clostilbegyt sikerulhet?
Nekem siman clostival nem sikerült!
4 hónapig semmi, aztan closti+ Inofolic ( napi 2tasak, nem egy , mert az semmit sem èr)
Es 80tasak utan pozi teszt!!
Utana 12.hetig ajanlotta a doki, hogy szedjem az inofolicot ( napi 1 tasakkal)
Masodik gyerkocnel is inofoliccal kezdtem, 3.hónapban összejött!
bocsi, de miert gondolod, hogy itt barki meg fogja tudni mondani, hogy terhes leszel-e a kovetkezo 2 honapon belul?..
remeljuk a legjobbakat, de honnan tudhatnank mi ezt?
1 es vagyok. Meg annyit hozzatennèk h inofolcihoz E vitamint szedtunk mind a ketten.
400-500mg-ot naponta! :)
Nekem tavaly volt vetélésem utána nem állt vissza a ciklusom, nem volt peteérés sem. Kaptam clostyt peteérés lett baba nem.... két hónapban szedtem... utána még eltelt pár hónap és eljutottam endokrinológushoz ahol kaptam gyógyszert IR-re és diétáztam, már az első ciklusom szuper volt a harmadikban meg terhes lettem.
A closty nem a legjobb, mert az úgymond megerőszakolja a szervezeted, hogy legyen peteérés. De attól még nagy esélyel nem marad meg a baba, főleg, ha mellette kezeletlen gondok is vannak. Ha nincs semmi egyéb, se pajzsmirigy gond, se IR, és minden egyéb hormon a helyén, akkor van esély, hogy clostyval sikerül. Remélem rendes dokid van és nézetett hormonokat mielőtt csak úgy felírta :)
Sok sikert!
10hkm
Eleve kivizsgálás kell a closti előtt,mert nagy cisztát csinálhat.
Nekem adott volt a pajzsmirigy alulműködés(pco gyanúval).Mindig rendszeres volt a mensesem,mikor beállt a tsh érték akkor sem jött a baba.Hiába volt peteérés,nem volt rendes ovulációm.Kaptam clostit,5×1et és terhes is lettem,minden rendben volt,4 éves a nagyfiam!:)
Sport,diéta nagyon fontos!Én addig kézilabdáztam,míg pozitív lett a teszt.Utána csak séta volt a mozgás.Azóta spontán,szoptatás alatt jött a kislányom!
Remélem segíteni fognak a gyógyszerek és minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!