Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetes 5 napos vagyok ma....

6 hetes 5 napos vagyok ma. Voltam uh on es csak petezsakot látott az orvos és azt mondta hogy nem kerek. Reménykedjek még abban hogy lesz belőle baba? Bagy adjam fel?

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 13:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Sajnalom. :(

De a petezsak valtozott valamit? Az nem nott?

En epp varok az uh-ra.

Az eselytelenek nyugalmaval ulok itt.

Majd irok, hogy mit talatak.

2017. jan. 13. 12:33
 22/28 A kérdező kommentje:
Most nem is talalta. Elkuldott holnap korhazba. Majd ott kiderul. Meg az esti hcg eredmeny....
2017. jan. 13. 12:42
 23/28 anonim ***** válasza:

Az elozo uh ugyanitt volt, ezen a gepen latta a eoki a petezsakot?

Engem nagy meglepetes ert. Van embrio, eros szivveressel es fogalmam sincs hogyan, de behozta a lemaradast. 15 mm, 7 hetes 6 napos, ami kb napra pontosan megfelel, ha az ovulaciomat nezem. (Korabban volt 1-2 nappal,, nem kozepidoben, mensi alapjan ma lennek 7 hetes 5 napos.)

A verzes helyet latjak, azt is, hogy eros verzes volt. Sajnos pont a petezsak mellett valt le egy darabon a mehnyalkahartya. Allitolag szerencsem volt es meg egy ilyen ne legyen, mert akkor leszakadhat az embrio is a mehfalamrol. Jah es meg van bent ver, szoval elobb-utobb gyenge verzesem meg lehet, amikor az kijon.

Ha ujra gorcso lesz es eros, akkor ujra ultrahang.

Nincs szex egy ideig, se erosebb fizikai terheles, de nem kell fekudnom.

En most szeretnem kicsit jegelni a dolgot, probalom atrelaxalni a kovetkezo 4 hetet, ha nem lesz ujabb gond. Nem is szeretnek uh-ra, se dokihoz menni a 12. hetig.

Alacsony a vernyomasom, de minden egyes orvos/korhaz/ultrahang elott 130-as vernyomast mernek, annyira felizgatom magam.

Szoval azt kivanom, hogy a kovetkezo 4 hetben semmi ilyet ne is lassak.

Annyira remelem, hogy te is kapsz jo hirt ma!

2017. jan. 13. 14:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Ah lemaradt, hogy az uh gepet azert kerdeztem, mert nekem kb egy hete masik szonografus masik gepen mert 4,9 mm-es CRL-t.

Ma pedig 15 mm-t. Ez nagyobb kulonbseg, mint amennyit nohet ennyi idosen egy het alatt. De ez a par mm-es elteres siman lehet a gep/szonografus miatt is.

Eleve ha nem vereztel, akkor ott kell lennie a petezsaknak, fel nem szivodik mar ilyenkor sem, ha mar nem lenne ott, akkor vereztel volna erosen.

En veteltem mar el 5 hetes terhesseget is es a verzes erossege, veteles legolyasa pont olyan volt, mint a 8-9 hetesnel.

Tehat nem tunik csak ugy el egy ekkora petezsak sem nyomtlanul.

2017. jan. 13. 14:45
 25/28 A kérdező kommentje:
Szia. Azta ez jo hir. Hat sztem nalad mar nem lesz semmi gond🤗. Nekem ugyanazzal a gèppel nezte. Mai hcg 10.900. Holnap megneznek egy klinikan is. Es holnap kiderul minden. Neked viszont akkor nyugodt 4 hetet kivanok. Majd azert neha irj🤗
2017. jan. 13. 17:44
 26/28 A kérdező kommentje:
Szia. Nah En màr tul vagyok a műtèten. Ki kellett venni a petefèszkem jobb oldalt. Ott volt beàgyazodva. Vasarnap reggel rosszul lettem. Azonnal műtöttek is...nekem vege szakadt a terhessegnek. De neked magyon szurkolok. Vigyazz magatokra!
2017. jan. 16. 14:37
 27/28 anonim ***** válasza:
1# vagyok nagyon sajnàlom. Kitartás! Nemsokara Jon baba es rendben lesz!!
2017. jan. 16. 18:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aranyos vagy. Igy legyen.😊🤗
2017. jan. 17. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!