6 hetes 5 napos vagyok ma. Voltam uh on es csak petezsakot látott az orvos és azt mondta hogy nem kerek. Reménykedjek még abban hogy lesz belőle baba? Bagy adjam fel?
Sajnalom. :(
De a petezsak valtozott valamit? Az nem nott?
En epp varok az uh-ra.
Az eselytelenek nyugalmaval ulok itt.
Majd irok, hogy mit talatak.
Az elozo uh ugyanitt volt, ezen a gepen latta a eoki a petezsakot?
Engem nagy meglepetes ert. Van embrio, eros szivveressel es fogalmam sincs hogyan, de behozta a lemaradast. 15 mm, 7 hetes 6 napos, ami kb napra pontosan megfelel, ha az ovulaciomat nezem. (Korabban volt 1-2 nappal,, nem kozepidoben, mensi alapjan ma lennek 7 hetes 5 napos.)
A verzes helyet latjak, azt is, hogy eros verzes volt. Sajnos pont a petezsak mellett valt le egy darabon a mehnyalkahartya. Allitolag szerencsem volt es meg egy ilyen ne legyen, mert akkor leszakadhat az embrio is a mehfalamrol. Jah es meg van bent ver, szoval elobb-utobb gyenge verzesem meg lehet, amikor az kijon.
Ha ujra gorcso lesz es eros, akkor ujra ultrahang.
Nincs szex egy ideig, se erosebb fizikai terheles, de nem kell fekudnom.
En most szeretnem kicsit jegelni a dolgot, probalom atrelaxalni a kovetkezo 4 hetet, ha nem lesz ujabb gond. Nem is szeretnek uh-ra, se dokihoz menni a 12. hetig.
Alacsony a vernyomasom, de minden egyes orvos/korhaz/ultrahang elott 130-as vernyomast mernek, annyira felizgatom magam.
Szoval azt kivanom, hogy a kovetkezo 4 hetben semmi ilyet ne is lassak.
Annyira remelem, hogy te is kapsz jo hirt ma!
Ah lemaradt, hogy az uh gepet azert kerdeztem, mert nekem kb egy hete masik szonografus masik gepen mert 4,9 mm-es CRL-t.
Ma pedig 15 mm-t. Ez nagyobb kulonbseg, mint amennyit nohet ennyi idosen egy het alatt. De ez a par mm-es elteres siman lehet a gep/szonografus miatt is.
Eleve ha nem vereztel, akkor ott kell lennie a petezsaknak, fel nem szivodik mar ilyenkor sem, ha mar nem lenne ott, akkor vereztel volna erosen.
En veteltem mar el 5 hetes terhesseget is es a verzes erossege, veteles legolyasa pont olyan volt, mint a 8-9 hetesnel.
Tehat nem tunik csak ugy el egy ekkora petezsak sem nyomtlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!