Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Egy par hete a baratommal kielegitettuk egymast, miutan kivertem neki megujjazott. A ketto kozott mosott kezet, de megis felek hogy az ujjarol valahogy atkerulhetett az ondo. Mostanaban pedig eleg furan erzem magam...szedulok, hanyingerem van, fajnak a melleim es rengeteget eszek. Szerintetek van okom felni?2017. jan. 9. 22:39
1/5 anonim válasza:
Ha mosott kezet és normálisan megtörölte akkor elméletileg nem. De várjál... ha te verted ki neki és ő mosott kezet akkor hogy is van ez? Nem neked kellett volna kezet mosnod vagy ő is húzogatta? Nekem ez magas.
De egyre érdekesebb dolgokat olvasok, sokféleképpen meg lehet variálni a LEhetek terhes kérdést XD
2/5 anonim válasza:
Én ma fedeztem fel a "lehetek-e terhes" kérdéseket, mert eddig nem foglalkoztam a babázással.
Fogalmam sem volt mit hagyok ki!!!
Ennyi fogyatékost egy rakáson XD
De hogy válaszoljak is: nem, nem lehetsz terhes, a tüneteket simán beképzeled (én a fogfájást képzeltem be, mert fájt az ínyem és féltem, hogy lyukas a fogam, pedig semmi baja nem volt)
3/5 anonim válasza:
javítok: ettől nem lehetsz terhes
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
Igen o is huzogazta. Tudom hogy buta kerdes de kicsit paraztam.
2017. jan. 9. 23:01
5/5 anonim válasza:
Semmi baj, ha tüneteket érzel, nem csoda, hogy egy ilyen dologra is ráparázol. Akkor lehetne, gond, ha nem mosott volna kezet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!