Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti vallalnatok babat 35 evesen?

Ti vallalnatok babat 35 evesen?

Figyelt kérdés
Van mar egy 9 evesem,de most uj parom van, evek ota,es neki meg nincs. Viszont problemas teehessegem volt, toxemiaval. Szerintetek 10 ev utan meg nehezebb lenne?

#Terhesseg 35 evesen
2017. jan. 7. 23:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
43-45 éves koromig vállalnám. Nem egy rokon, ismerős is megtette. A babájuk egészséges. Persze ők sem olyan típusú emberek, akiket 60 évesen pelenkázni kell. Cigi, pia nincs. Sport, egészséges étkezés van. Így lehet vállalni. 35 éves pedig fiatal. Ne röhögtess, hogy egyáltalán eszedbe jut, hogy nem.
2017. jan. 8. 07:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 vagyok ! 5+3 kismama!

Nagyon várjuk 😀 .Én egyáltalán nem érzem ugy hogy késő lenne ...öreg lennék ... Párom 38 .Uj kapcsolat .Neki is van két gyereke , es nekem is .Mind velünk élnek , már nagyobbak ,és most jön a pici .Biztos hogy érdekes lesz egy baba most a nagyok után ujra , de a korom az egyáltalán nem aggaszt ! Ha egészséges vagy, szerető családot tudtok biztosítani , akkor hajrá ! 🤗😀

2017. jan. 8. 08:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen szültem az első, 35 évesen a második gyermekemet. És nagyon vágyunk mindketten egy harmadikra, igy biztosan lesz 😊 hajrá!
2017. jan. 8. 08:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
36 ėvesen szültem a második, 38 évesen a harmadik gyermekem. Ha minden rendben bennetek/körülöttetek, simán vállalnám, ahogy fentebb írták, minden terhesség más, és ez akár teljesen gondtalan lehet.
2017. jan. 8. 09:02
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Ha nagyon akarjátok, vállaljátok, az orvostudomány fejlett, megmentenek minden babát, amiben az életképesség minimálisan is pislákol. Ha vágytok rá, úgyis meg fogjátok csinálni, szóval nem értem, egyáltalán hogy születhetett meg ez a kérdés.

Én nem vállalnám, pláne egy problémás terhesség után. De én a 30, nagyon max. 35 év alatti szülés híve vagyok, biológiai szempontból ez a kívánatos. A fejlett országokban persze tendencia a kitolódás, és aki ilyenkor szül, az kardoskodni fog mellette, hogy milyen jó (és valóban semmivel nem rosszabb a fejlett orvostudomány mellett, mint a semmire almot potyogtató huszonévesek).

Jöhetnek a kövek.

2017. jan. 8. 09:04
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

41 vagyok,mindjárt szülök.

ilyen "taknyos " korban mint a tiéd simán vállalnám:)

egyébként nézesd meg magad trombophiliára,az hajlamosít a toxémiára,ha ezért volt,akkor azt meg lehet előzni legközelebb,és csak egy vérvétel az egész!

2017. jan. 8. 09:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
39 évesen szültem, tehát simán bevállalnám a korodban.
2017. jan. 8. 10:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
44 èves vagyok es 7 hetew kismama. Ne aggodj. Nem vagy idős. Ès semmi baj nem lesz.
2017. jan. 8. 10:37
 19/22 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek,es gratulalok a kismamaknak!

7:30 as kerdezo, azert merult fel bennem a kerdes, mert 2 problemas terhessegen vagyok tul, 10 evvel ezelottrol. Ebbol egy baba meg is halt,szuletese utan 4 nappal.

A masodik eredmenye epp itt ul mellettem,de vele 4 honapig korhazba voltam

csaszarmetszesig-toxemia.

Ezert merult fel bennem a kerdes: vajon 10 ev elteltevel meg rossszabb lenne, vagy esetleg azota valtozott a szervezetem,a tudomany,stb..

Orulok hogy sokan 40-en tul is bevallaltak a babat, viszont szivesen hallanek tapasztalatokat olyanoktol,akik nagy korkulonbseggel szultek gyerkocoket, mennyivel volt masabb?

2017. jan. 8. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért na.... 35 éves nőről ne legyen már kérdés, hogy a kora miatt szüljön-e!!!!!

Ha 35 évesen trottyosnak érzem magam, valaki lőjjön le, mert nem akarok tovább élni.

A mai világban már kitolódik az első gyermek vállalása, nem mindenki teheti meg, hogy 21-22 évesen legyen első babás.

Az egészségi állapot persze más, de ezt talán orvos tudja megmondani.

2017. jan. 8. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!