Ti vallalnatok babat 35 evesen?
Én 36 vagyok ! 5+3 kismama!
Nagyon várjuk 😀 .Én egyáltalán nem érzem ugy hogy késő lenne ...öreg lennék ... Párom 38 .Uj kapcsolat .Neki is van két gyereke , es nekem is .Mind velünk élnek , már nagyobbak ,és most jön a pici .Biztos hogy érdekes lesz egy baba most a nagyok után ujra , de a korom az egyáltalán nem aggaszt ! Ha egészséges vagy, szerető családot tudtok biztosítani , akkor hajrá ! 🤗😀
Ha nagyon akarjátok, vállaljátok, az orvostudomány fejlett, megmentenek minden babát, amiben az életképesség minimálisan is pislákol. Ha vágytok rá, úgyis meg fogjátok csinálni, szóval nem értem, egyáltalán hogy születhetett meg ez a kérdés.
Én nem vállalnám, pláne egy problémás terhesség után. De én a 30, nagyon max. 35 év alatti szülés híve vagyok, biológiai szempontból ez a kívánatos. A fejlett országokban persze tendencia a kitolódás, és aki ilyenkor szül, az kardoskodni fog mellette, hogy milyen jó (és valóban semmivel nem rosszabb a fejlett orvostudomány mellett, mint a semmire almot potyogtató huszonévesek).
Jöhetnek a kövek.
41 vagyok,mindjárt szülök.
ilyen "taknyos " korban mint a tiéd simán vállalnám:)
egyébként nézesd meg magad trombophiliára,az hajlamosít a toxémiára,ha ezért volt,akkor azt meg lehet előzni legközelebb,és csak egy vérvétel az egész!
Koszonom mindenkinek,es gratulalok a kismamaknak!
7:30 as kerdezo, azert merult fel bennem a kerdes, mert 2 problemas terhessegen vagyok tul, 10 evvel ezelottrol. Ebbol egy baba meg is halt,szuletese utan 4 nappal.
A masodik eredmenye epp itt ul mellettem,de vele 4 honapig korhazba voltam
csaszarmetszesig-toxemia.
Ezert merult fel bennem a kerdes: vajon 10 ev elteltevel meg rossszabb lenne, vagy esetleg azota valtozott a szervezetem,a tudomany,stb..
Orulok hogy sokan 40-en tul is bevallaltak a babat, viszont szivesen hallanek tapasztalatokat olyanoktol,akik nagy korkulonbseggel szultek gyerkocoket, mennyivel volt masabb?
Azért na.... 35 éves nőről ne legyen már kérdés, hogy a kora miatt szüljön-e!!!!!
Ha 35 évesen trottyosnak érzem magam, valaki lőjjön le, mert nem akarok tovább élni.
A mai világban már kitolódik az első gyermek vállalása, nem mindenki teheti meg, hogy 21-22 évesen legyen első babás.
Az egészségi állapot persze más, de ezt talán orvos tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!