Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ha valaki 25 éves kora...

Az ha valaki 25 éves kora előtt szül akkor a babájuk jobb géneket örököl?

Figyelt kérdés

Tehát ha a szülők 25 éves koruk előtt"csinálnak" babát akkor egészségesebb lesz mintha idősebbek vállalnának gyereket?

22F

2017. jan. 7. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
A génnek és a kornak semmi köze egymáshoz. Ha fiatalon szül a nő akkor gyorsabban regenerálódik a szervezete, ha kicsit idősebb akkor lassabban és nehezebben. A baba attól ugyanolyan egészséges maradhat.
2017. jan. 7. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nincs ilyen összefüggés. Talán az anyának jobb, ha korábban szül, mert egyrészt hamarabb regenerálódik a szervezete, másrészt jobban bírja azt a lelki és fizikai megterhelést, amit egy gyermek felnevelése jelent.
2017. jan. 7. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

Semminek semmi köze a korhoz.

Egyébként, csak halkan megsúgom, de millióan próbálják majd cáfolni, ha egy minden tekintetben "csodálatos" anyuka szül gyereket, vagy egy olyan valaki, aki közben néha-néha iszik, vagy dohányzik, esetleg nem tud megfelelően táplálkozni,akkor születés után még bármi megtörténhet.

Nagyon sok szülő, a terhesség alatt "mindent" megtesz, aztán sza...rik a kölkeibe.

Persze, kifizetnek, mindenféle magántanárt, meg külön órát, meg edzéseket, de fogalmuk sincs a gyerekük minden napjairól.

Bocsi, hogy kicsit elkalandoztam, de egy gyerek felnevelése, nem a 9 hónapban történik, és nem kor függő, mert ennyi erővel minden "nő" ovis korában szülne.

2017. jan. 7. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes egy pontozási rendszer, meg kell hagyni.
2017. jan. 7. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
vagy inkább a pontozási szokások az érdekesek...
2017. jan. 7. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Nincs összefüggés. Kisfiam mikor született, 33 voltam, most ő 4 éves. Apukája egyetemet végzett, én főiskolát és 2 egyetemet. Kisfiam beszél angolul is. Beszédszintje 6-7 év, ezt az óvidában mondták. Szerintem inkább géneket örököl.
2017. jan. 7. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Én 21 és 25 évesen szültem. 25 évesen gyorsabb volt,a baba nem sokkal volt kisebb,mint az elsőm. A nagy nagyon okos eddig,4 éves. Genetika ez,nem kor.
2017. jan. 8. 07:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak idősebb nőben az induló petesejt is öregebb, több probléma, genetikai hiba lehet. Down-kór, és mások, meg azok, amiket még eddig nem mutattak ki.
2017. jan. 13. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!