Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon régóta próbálkozunk és...

Nagyon régóta próbálkozunk és most talán sikerült?

Figyelt kérdés
Ma nem kellene megjönni. általában reggel szokott de még nem jött. 4-5 napja szédelgek és néha hányingerem van egyszer hánytam is. 4-5 napja mindjárt megjön érzésem van néha görcsölgetek. ma olyan furcsán bizsereg a hasam alja és most is hányingerem van. a hőm 36,9 és 36,3 körül szokott lenni. Folyásom fehér krémes de két napja kevés nagyon. a mellem nem fáj. már elég régóta próbálkozunk sikertelenül. voltam hormon vizsgálaton minden rendben volt.
2008. okt. 8. 14:20
 1/7 Grófházy ***** válasza:

Csináltál tesztet?

A lily nevű teszt elég érzékeny,nekem délután 5 kor olyan pirosat mutatott,pedig aznap kellett volna megjönnie.Nekem nagyon fájt a cicim.

ha nem sikerült ,akkor szívesen ajánlok ovu tesztet,ami olcsó és megbízható

2008. okt. 8. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tesztet még nem csináltam várok még! Ovu tesztet még nem próbáltam.
2008. okt. 8. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:

A tüneteid nagyon babásak, úgyhogy szerintem tesztelhetsz, de inkább reggeli első vizeletből tedd, mert az tartalmazza a legnagyobb HCG koncetrációt!

Szorítok!

2008. okt. 8. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Már nagyon szeretném ha lenne egyszer nekem is két kis csíkom! :))
2008. okt. 8. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A Qupido teszt a legérzékenyebb. A lily-re sokan panaszkodnak, hogy még 3-4 hetes terhességet sem mutat ki. A tüneteid szuperek! én holnap-holnapután tesztelnék a helyedben.
2008. okt. 8. 14:28
 6/7 Grófházy ***** válasza:

az ovu teszt mutatja,hogy pontosan mikor van peteérésed,tehát tudod mikor kell rástartolni :)

Nekünk 1.re sikerült,de sajna tegnap volt missed ab-on,mivel elhalt a terhesség.A dokim nagyon rendes volt,azt mondta gondoljak arra,hogy atermészet tudja mit csinál,így szelektál...

2008. okt. 8. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti terhes vagy, márcsak a fehéres folyást nézve is. Nekem is ugyanez volt, és a mindjárt megjön érzés. Azonkívül semmi, de nyugodtan csinálj tesztet, szerintem ott lesz a két csíkocska:) Drukkolok
2008. okt. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!