Lehet azért páfrányos a mikroszkópom mert pco-s vagyok?
Szia!
Egy másik mikroszkópos kérdésnél "ütköztünk". Nekem üzented a kitartást.:) Köszönöm.
Nekem a terhességi teszt 2 nappal mensi előtt lett halvány pozitív, és kb. a peteérést követő 5-10 napon belül elkezdett páfrányosodni az ovu mikroszkóp, ez kezdett gyanús lenni.:)
Nem hiszem, hogy a pco miatt lenne a páfrány, szerintem inkább babás vagy, csak még mindig elég kevés HCG a szervezetedben.
Nem feltétlen kell kimutassa a terhességet, nekem a sógornőm kb, 3 hónapig rendesen! mensizett, és minden tesztje negatív volt...
Végül egy hasi Uh derítette ki, hogy babás, mert néha görcsölt a hasa...
Írtad, hogy majd mész dokihoz, jól teszed! Akár kérhetsz tőle egy vérvételt, az biztos kimutatja a HCG-!
Nagyon drukkolok, írj majd, hogy mi volt!
Puszi!
Nagyon köszönöm a biztatást! Felhivtam este a dokimat, azt mondta, hogy várjak még egy hetet, aztán utána ad duphastont, amitől ha nem vagyok terhes megjön, ha terhes vagyok akkor megtartja. Remélem az utóbbi:)
Majd írok!
Várom a fejleményeket, drukkolok!
"Utolsó" :)
Szia! Én meg az a kérdező vagyok, aki veled egy napon kérdezett rá arra, hogy kimutatja -e az ovu mikroszkóp a terhességet. Ma teszteltem, és halvány poz. lett!
Úgyhogy kitartás, szerintem próbálkozz meg egy másik terhességi teszttel, hátha már poz. lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!