Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu után 6 nappal újra páfrány...

Ovu után 6 nappal újra páfrányos lett a mikroszkopom. Már 3 napja ilyen. Jelenthet vmit?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát , azt kell mondjam én nem hiszek a mikroszkópnak. Én is vettem már kb 2 évvel ezelőtt.

Mindig érzem mikor van pé-m ,rendesen szokott olyankor szurkálni a hasam alja és a folyásomból is látom. De a mikroszkóp ekkor érdekes módon nem mutatta. Majd csak jóval pé után. Nem kizárható hogy akkor nem volt pé-m de könyörgöm akkor a középidős rendes ovut miért nem mutatta? Én ebben a szerkentyűben nem hiszek.

2010. nov. 10. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 eve van meg, az elso ev utan bedobtam a szekreny aljaba mert elegem lett a rengeteg "hazugsagaibol". Parhuzamosan hagyomanyos ovus teszteltem es az kimutatta a pozitivat a mikroszkop pedig nem. Szerintem ne higyj neki.
2010. nov. 10. 09:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát koszonom de azert meg remenykedek. ma is pafranyos :D mar nagyon menzis tuneteim vannak, de ez mondjuk pé elott is igy volt- nagyon fajnak a cickok is. Hetvegen tesztelek
2010. nov. 10. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van mikroszkópom, de én sztem valamit elnézek állandóan, mert nekem sose mutat semmit. Mindig csak pici kis koszokat. Meg egy vonalat, mintha hajszál lenne rajta. Nem értem. Nekem az LH tesztek jobban bejönnek.
2010. nov. 11. 20:35
 5/9 anonim válasza:
73%

A peteérésnek semmi köze a méhnyálkahártya fel és leépülési fázisaihoz ellentétben azzal, amit szerte mindenhol propagálnak. Mert ha ez igaz volna, akkor soha senki nem fogant volna meg menses alatt, pedig valljuk őszintén közel 50%-os a mensesközeli megfoganások aránya.

Egy hónapban lehet több peteérés, sőt vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs.

Tehát ne várd a középidős "páfrányt", mert a középidő nem a peteérésedre utal. Arra figyelj a mikroszkóphasználatnál, hogy tényleg evés és fogmosás előtt (legjobb reggel)tesztelj!

Egyébként gyorsan reagál a testünk az érzelmi változásainkra (lásd extra orgazmus- extra petekilökődés),

Lehet, hogy hirtelen megnövekedett benned a a vágy a párodra, ami rendkívüli ovulációt hozott. Esetleg? Nekem pontosan jelez a mikroszkóp.

Kárpáti Tímea országos csoportos és egyéni Kriston Intim Torna tréner és előadó

2010. nov. 12. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:

A mikroszkóp nekem bevált;). Ovuláció napján páfrányos (nem előtte, mint a teszt), aztán kb. egy héttel azután "vegyes" kezd lenni, és a menszi előtti napon "körös" lesz újra. Nálam jelzi a terhességet is, mert akkor nem szűnikmeg a "vegyes" képlet.

Szóval amit most látsz az (nálam) normális a ciklusodnak ebben a szakaszában. Ez jelenthet még babát is, menszit is. De nagyon drukkolok:). Írd meg mi lett,légyszi!

2010. nov. 12. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Megírom mindenképpen! Jövö 7vmelyik nap tesztelek.
2010. nov. 13. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi lett az eredmeny?

Masodik voltam.

2010. nov. 17. 07:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem negatív lett. Viszont ugyanugy megvannak a menzis tuneteim. Hát nem tudom. Szerintem két hét mulva felkeresem a dokit.
2010. nov. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!