Akinek sikerült a babi, annak milyen volt a folyása ( persze ha volt) a nem várt mensi előtt?
Figyelt kérdés
Nekem egészen eddig teljesen fehér, krémes, testápolószerű, a ciklus köezepe óta, pár nappal ezelőtt még fehér, kicsit ragacsos, nem sok volt, de most a mensi előtt 1-2 nappal már nagyon kevés, szinte nincs is, de ami van, az meg inkább ilyen világos sárgás, nyúlós. Egyáltalán nem vizes, hanem inkább még mindig sűrű. Bocsi , hogy ezt ilyen részletesen kielemeztem, de nekem ilyenkor már barnás folyás szokta jelezni a mensi közeledtét, viszont a tesztem meg neg. lett. Előre is köszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat! Legfőképpen az érdekelne, hogy valakinek sárgás volt e, amikor kiderült hogy babás!2008. okt. 8. 13:29
1/4 anonim válasza:
Szia! Hát nem tudom mennyit jelent, de nekem sárgás volt akkor is mikor kiderült, és most is kb.6 hetes vagyok. Nem sok és szagtalan.
2/4 anonim válasza:
Szia. Igaz nekem nem sárgás most, de a pé óta másfél hétig picit sárgás-fehéres volt, most szinte nincs csak 1-2 fehér pötty max., pár napja, és tegnap teszteltem halvány pozitívat clearblueval. Az előző terhességemnél is ez volt, hogy a nem várt előtt pár nappal nem volt folyásom (az a baba sajna nem maradt meg) Most hétfő óta késik...
Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztet! Szorítok és írj!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindkettőtöknek gratulálok , szerintem biztosan minden rendben lesz most a babáddal. Hát remélem, hogy azért lett nekem is ilyen kevés, szinte alig-alig egy két kis pötty. De én meg már azt is gondoltam, hogy kezd bebarnulni, azért lett sötétebb, de remélem, hogy nem, mert most még sárgás. Mert eddig meg totál fehér volt. Remélem hamarosan én is bővítem a pocisok táborát. Boldog babavárást kívánok nektek!
2008. okt. 8. 15:33
4/4 anonim válasza:
Szia. Nekem mostanság néha nyúlós és néha kicsit vizesebb de csak a törlésnél, amúgy szinte nincs.
5 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!