Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor, hogyha orgazmu...

Beágyazódáskor, hogyha orgazmusa van a nőnek, előfordulhat hogy nem történik meg a beágyazódás?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint hogyha minden igaz és a számításaink nem csalnak, akkor szerdán vagy csütörtökön megtörténhet a beágyazódás, viszont ma együtt voltunk a férjemmel...és orgazmusom volt...szerintetek ez meggátolhatja a beágyazódást?
2010. máj. 4. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a petesejt megtermékenyült, egészséges,a méhnyálkahártya megfelelő,akkor lehet akármilyen orgazmusod, lehetsz akár beteg is, annak a beágyazódását nem fogja megakadályozni :)) Most gondolj bele, -akkor aki nem tudatosan készül a babára, hogyan marad terhes???
2010. máj. 4. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a megnyugtató választ, kicsit asszem túl sokat kattogok ezen az egészen. Két éve próbálkozunk, túlvagyok ez endometriózisos műtéten, és sok sok kudarcos hónapon.

De ebben a ciklusban minden más volt. Késett a peteérésem, de folyamatosan vizsgálta az orvosom és látuuk a tüszőrepedést is. Múlt csüttörtökön 20mm-es volt a tüsz és 10mm a méhnyálkahártya vastagsága. együtt voltunk pénteken és szombaton és vasárnap is. hétfőn chekkolta a doki megint, hogy megrepedt-e a tüsző és láttuk hogy igen. Ezekből arra saccolt hogy szerdán vagy csütörtökön megtörténhet a beágyazódás. Szerintetek mikor tesztelhetek legkorábban? Nektek melyik teszt vált be?

2010. máj. 4. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hiába mondja neked a doki százasra,hogy ekkor meg akkor bekövetkezik a beágyazódás,teljes bizonyossággal ő sem tudhatja azt csak a Te tested tudja.Általában beágyazódás utáni harmadik napon már mutat(hat) valamit a teszt.

A legjobb persze az ha megvárod,hogy kimaradjon a mensid.

De Te tudod:))

Üdv:19 hetes kismama.

2010. máj. 4. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,tesztek közül nekem a Gabriel és a One Step vált be ja meg a Gravi Hcg.
2010. máj. 4. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már nem hiszek az orvosoknak. Szerintem nem minden esetben jol átják a dolgot. Kiváncsi lennék ha kettő megnézné és külön értékelnék a látottakat, ugyan az lenne a véleményük?! És a sok olyan nő akinek azt mondták nem lehet természetes uton babája, és mégis lett.
2010. máj. 4. 18:11
 6/6 A kérdező kommentje:

tudom hogy nincs 100%-os recept a teherbe esésre, de hogyha a saját orvosomban nem bízok akkor kiben bízhatok?

Nekem is vannak negatív tapasztalataim korábbi nőgyógyászokról, de meg kell találni azt aki tud mutatni reménysugarat és esélyt a tehrességre.

2010. máj. 6. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!