Szerintetek mimor volt peteérésem? 16. án? Vagy ahova behuzta a program? Az eddigi ciklus alapjan, meg ahogy megkene jonnie stb 16. án
Nekem is vateras van, ma én is csináltam...
😆😆 de hát 10.dpon persze h nega.... Estibol..nekem 18.dpon szokott megjonni. Addig még van egy hét.. :)
Közben közelebbről is megneztem a tesztet... Olyan mintha lenne egy naaagyooon halvány 2.csik. :o lehet csak száradási vagy nem tudom..szerinted?
Ma feljebb ment a hőm :D
Teszteltem ma reggel is.. Haaat... Nem sok minden látszik.. De tegnap rosszul voltam este. Hirtelen fejfájás, hányinger, álmosság. Mint amikor 13orat dolgozik az ember.. Közbe meg tegnap itthon voltam. És még a Csoki tortát sem kívántam! :D aztán 1ora múlva pikkpakk át ment rajtam. És a Csokitorta bement
😀😀😀 mellem az eléggé fáj.. Meg a kajákat nem kívánom. Nem esik jól nyelni. Mindenféle undi dolgot érzek benne és elmegy az étvágyam a "lehet h van benne valami hajszál vagy stb.." gondolattól.. Miközben az csak egy hagyma darab volt.. Szóval érdekes.
Hát, en is latok rajta vmit😊😊nekem is ilyen halvany volt most az elso, 11napon. Ha tudsz vegyel te is egy ilyen pregnancy tezstet. Mert nekem 2napig ilyen volt kb mi t neked a vateras..majd harmadik nap az full feher lett..fe ez a masik meg mar tok szepen mutatta. A hőd meg tok szupi h feljebb ment😁😁😁
Nekem ma is mutatja a teszt, sőt erősödött is😍😍😍😎
Úgyh en kijelnetem, h terhes vagyok😁 [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!