Szerintetek mimor volt peteérésem? 16. án? Vagy ahova behuzta a program? Az eddigi ciklus alapjan, meg ahogy megkene jonnie stb 16. án
Jaa.. Tegnap előtt írtad.. Akkor már 10.dpo
😊😊
Az azert bíztató, h ennyi tuneted van😍 nagyon drukkolok neked. Jó, h telneke a napok is. Ma mar elégge görcsöl a hasam..remelem nem lesz semmi.
Holnap majd merd a hődet és mesélj😉😊 kivancsi vagyok. Remelem felment már😊tesztelni nem fogok ja, mert csak elszomorít. Majd hétfő, kedden😊addigra mar csak lesz vmi😉 [link]
Napközben is megszoktam mérni a hőm, és most is ugyanúgy megemelkedett. Te hol mered a hőd?
Első baba lenne? :)
Bemasolom az én diagrammom, rossz helyre húzta a ciklus.hu, onnan nézd ahol van a pozitív ovu jel. :D mind 3om írást én írtam.. :D
Naaa hat ez is jól alakul😊😊😊😊😊 latm neked is jó kesőn volt. Lehet ez hozza meg a sikert mindkettonknek😁😁😁 de jó, h már latoma tied is😉😊 szupi
A hasfajas..olyan hulyen van ez kitalalva, h ugyan úgy jelent jót, meg rosszat😂😣😃 a lányomnál mar rég pozi volt a teszt, de még hetekig aggodtam, h megfog jonni..mert fájt mindig
Ó akkor te már "tapasztaltabb vagy" 😊😊
Azért írom idéző jelbe mert minden terhesség más más, legalábbis ezt olvastam. :D Nekünk első lenne. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!